Bella Ramsey a The Last Of Us 2. évadáról: „sötétebb lesz”

Fotó: HBO
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Azoknak, akik játszottak az eredeti videójátékokkal, valószínűleg nem nagy meglepetés az Ellie-t alakító Bella Ramsey kijelentése.

Az HBO The Last of Us című sorozata az utóbbi idők egyik legnépszerűbb sorozata, és a rajongók tűkön ülve várják, hogy visszatérjen a második évaddal. A kérdés már csak az, hogy mikor: az írósztrájk miatt ugyanis minden produkció csúszik, noha egyelőre azt sem tudjuk biztosan, hogy a második évadban a játék mely történetét kívánják képernyőre vinni.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Az Ellie-t alakító Bella Ramsey nemrég a Vanity Fairnek adott interjújában beszélt a második évadról, és kapásból azzal kezdte, hogy a második évad részei jóval „sötétebbek lesznek”.

A 2. évad Ramsey szerint egy „történet a bosszúról” és a „feltétel nélküli szeretet veszélyeiről”. Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a második évad a The Last of Us: Part II eseményeit dolgozza fel, és több új karaktert is bevezet, köztük Abbyt és Dinát.

Aki pedig már játszott a játékkal, vagy csak ismeri a történetet, az pontosan tudja, hogy a 2. évad története miért a bosszú körül fog forogni. Ramsey az interjúban kitért arra a jelenségre is, hogy az emberek „daddy-ként” emlegetik a The Last of Us színészét, Pedro Pascalt.

Ramsey ennek kapcsán határozottan kijelentette:

„Aggódom, hogy ez túl messzire ment. Nem tudom, hogy még mindig szereti-e; erről még meg kell kérdeznem őt. Ő egy globális jelenség, ami érthető, hiszen elég látványos.”

A lap szerint a 2. évad forgatása várhatóan már 2023 végén megkezdődik. Az írósztrájk miatt pedig az HBO nemrég arról jelentett, hogy a The Last of Us 2. évada valamikor 2025-ben debütálhat. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy meddig tart a sztrájk és ennek okán tovább csúsztatják-e majd a második évad megjelenését.