Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

Így ünnepelt Taylor Swift a szerelmével a Super Bowl megnyerését követően (videó)

Taylor Swift a helyszínen nézte végig, ahogyan élete párja Super Bowlt nyer az NFL-ben, aminél nincs nagyobb sportsiker.

Fotó: EPA/JOHN G. MABANGLO
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt hétvégén rendeztek meg a 2024-es Super Bowlt, ami hozta a kötelezőt, köszönhetően a hatalmas körítésnek is. Rengetegen voltak kíváncsiak az eseményre, és ezúttal is őrületes összegű reklámpénzek cseréltek gazdák. Nem kevés híresség, sztár, világsztár tette tiszteltét Las Vegasban, ahol minden adott volt a show-ra.

Többek között Palvin Barbi, a világhírű magyar modell is kilátogatott Vegasba a párjával. Minden bizonnyal ők sem unatkoztak, és azok, akik nemigazán követik az NFL-t, szintén páratlan élménnyel gazdagodhatnak a helyszínen. A Super Bowl olyasvalami, amit egy nap mindenkinek át kellene élnie odakint. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Idén is nagy harc dúlt a jegyekért, és egyesek horribilis összegeket fizettek ki értük. Mások pedig azon voltak, hogy sok pénzt nyerjenek, Drake is így tett, aki egy nagyobb vagyont tett fel, bízván abban, hogy duplázni fog. Minden évben van legalább egy nagy sztár, aki gigantikus összeggel teszi meg az egyik csapatot.

Taylor Swift esetében nem lehetett kérdés, hogy kinek szurkol, miután a párja, Travis Kelce a pályán volt. A Tight endként játszó kansasi játékos 2013 óta szolgálja hűen a csapatát, és még mindig csak 34 éves. Tekintve a formáját, nincs nagyon miért aggódnia, és egy ideje minden eddiginél többen ismerik a világsztár párja miatt.

A világhírű énekesnő szintén 34 éves, decemberben ünnepelte a születésnapját, és már akkor nagyon készülhetett erre a fergeteges sporteseményre. Az elsők között igyekezett a pályán gratulálni a szerelmének, míg a média próbálta a lehető legjobb szögből felvenni a szerelmesek pillanatait az ünneplés közepette.