Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,656 $

További Hírek

A konteó lényege, hogy a Pentagon boronálta össze a világsztárt Travic Kelce-vel, az amerikai profi fociliga sztárjával, hogy még nagyobb népszerűségre tegyen szert és segítse Biden kampányát.

A felmérések szerint körülbelül 123,4 millió amerikai nézte, s ennél már csak az 1969-es Holdra szállást kísérték többen figyelemmel.

Mint fogalmazott, elképzelhetetlennek tartja, hogy az énekesnő cserben hagyja őt, s inkább a „történelem legkorruptabb elnökét” támogassa, hiszen nem Biden az, aki rengeteg pénzt keresett neki.

Részben Taylor Swiftről is szólt a 2024-es Super Bowl a párja miatt, akinek a csapata megnyerte a nagy sporteseményt.

Taylor Swift a helyszínen nézte végig, ahogyan élete párja Super Bowlt nyer az NFL-ben, aminél nincs nagyobb sportsiker.

A jogi felszólítások ellenére, egyes személyek továbbra is közszemlére teszik Taylor Swift magángépének útvonalait.

A saját rajongói között sem volt népszerű az a lépés, amit Taylor Swift tett, miután jogi lépésekkel fenyegető levelet küldött jogászai révén Jack Sweeneynek, aki közszereplők karbonlábnyomát méri az interneten.

Amikor egy felhasználó rákeres a világhírű énekesnő nevére, egyetlen találat sem ugrik fel, helyette megjelenik egy hibaüzenet.

A feltételezett támadót szombat reggel tartóztatták le a rendőrök.

Szó szerint életet menthetnek Beyoncé "Virgo's Groove" és Taylor Swift "You're Losing Me" című dalai, legalábbis ezt állítják az American Heart Association (AHA) szakértői.