Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Tarlós István is reagált Szentkirályi Alexandra visszalépésére

Tarlós István, Budapest korábbi főpolgármestere is megszólalt azt követően, hogy Szentkirályi Alexandra visszalépett.

...svg content...Fotó: Tarlós István volt főpolgármester, országos közlekedési és közszolgáltatási infrastruktúra fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízott (b) és Karácsony Gergely főpolgármester beszélget az M3-as metróvonal újabb szakaszának átadóünnepsége előtt a felújított Kálvin téri állomáson 2022. május 14-én. Átadták a budapesti M3 metróvonal központi szakaszán a felújított Kálvin tér, Corvin-negyed és Semmelweis Klinikák állomásokat, így ennek a napnak a délutánjától Kőbánya-Kispesttől már a Kálvin térig jár a metró a déli szakaszon. MTI/Balogh Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra videós üzenetben jelezte, visszalép a főpolgármesteri választásoktól, és Vitézy Dávidot támogatja tovább. Sokat nem kellett várnunk Vitézy reakciójára, aki később a Telexnek azt mondta, semmit nem tudott előzetesen a Fidesz döntéséről, hiába rakta ki nagyon gyorsan a hosszú posztját.

Karácsony Gergely szerint ez az egész színjáték volt, viszont ettől a ponttól kezdve igen nehéz helyzetben van, ráadásul a nyílt vitái nem sikerültek jól Vitézy Dáviddal szemben, ami még nagyon sokba kerülhet. Kunhalmi Ágnes igyekszik támogatást kérni az emberektől Karácsonynak, ám könnyen lehet, már nem az ő kezében van a saját sorsa.

Tarlós István, aki köztudottan nincs jóban Vitézy Dáviddal, a 24.hu-nak röviden reagált arra a kérdésre, mi a véleménye Szentkirályi visszalépéséről. „Nincs véleményem.” – mondta Tarlós, aki többet nem kívánt hozzáfűzni ehhez az egészhez. Korábban Tarlós István nem egyszer állt ki Szentkirályi mellett, és miután viharos a kapcsolata a riválissal, érthető, hogy most csak ennyit reagált.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Listán azok a repülőutak, ahol a legnagyobb eséllyel kell turbulenciával számolni

A 2023-as utazási adatokat elemezve állapították meg, várhatóan melyek lesznek idén azok a repülőutak, ahol nagy eséllyel tapasztalhatnak az utasok turbulenciát.