Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Kunhalmi Ágnes: „Vitézy Dávid a Fidesz főpolgármester-jelöltje”

Kunhalmi Ágnes is megszólalt Szentkirályi Alexandra visszalépését követően, ami erősen megosztja az emberek véleményét.

...svg content...Fotó: Facebook/Kunhalmi Ágnes
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi röviden és tömören beszélt arról, miért lép vissza, majd nagyon rövid időn belül Vitézy Dávid reagált erre. Többeknek feltűnt, hogy milyen hamar annyira hosszasan írt Vitézy a bejelentésről, aminek kapcsán azt mondta, ugyan már előre megírta a szöveget, semmit nem tudott előre.

Karácsony Gergely súlyos állításokat tett a Fideszről, Vitézyről és Ungár Péterről is, aki sok pénzt rakott bele Vitézy kampányába. A folytatás érdekesnek ígérkezik, de jelenleg gyakorlatilag minden Karácsony ellen szól, aki nyert helyzetből kerülhet vert helyzetbe, ami a politikai pályafutásának végét is jelentheti. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Kunhalmi egészen biztos abban, hogy Vitézy a Fidesz jelöltje, és ez egy előre megtervezett akció volt, amivel most sarokba szoríthatják Karácsonyt. „Vitézy Dávid a Fidesz főpolgármester-jelöltje. Ez Szentkirályi Alexandra visszalépésével egyértelművé vált. Vége a színjátéknak, összenő, ami összetartozik.”

Kunhalmi továbbra is azért kampányol, hogy Karácsony nyerje meg a választásokat, amire minden eddiginél kisebb lehet az esélye, különösen azok után, hogy Szentkirályi is beállt mögé, és arra kéri a Fidesz támogatóit, szavazzanak rá. „Aki nem akarja, hogy Budapesten visszatérjen a Fidesz, az szavazzon Karácsony Gergelyre! 2x Karácsony! Ez Szentkirályi Alexandra visszalépésével egyértelművé vált. Vége a színjátéknak, összenő, ami összetartozik. Aki nem akarja, hogy Budapesten visszatérjen a Fidesz, az szavazzon Karácsony Gergelyre! 2x Karácsony!”

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.