Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

További Hírek

Kunhalmi Ágnes úgy gondolja, hogy Magyarországnak igenis nagy szüksége van egy igazi baloldali, szociáldemokrata pártra. 

Kunhalmi Ágnes szerint a hétvégi tömeg megcáfolta Orbán Viktor magyar miniszterelnököt, aki ezúttal nem Budapesten tartott beszédet.

Az MSZP társelnöke szerint a Fidesz az elmúlt években megpróbálta eltagadni Nagy Imre miniszterelnök meghatározó szerepét.

Állítása szerint az elmúlt 12 évben lett volna rá a lehetőség, hogy ebből finanszírozzák az otthonok szigetelését és fűtés-korszerűsítését, „de a Fidesz eltérítette az emberektől ezen forrásokat”.

Az MSZP újabb nyugdíj-korrekciót javasol, aminek a mértéke 8-10% lenne, mely sokkal több, mint a közel 2%-os korrekció.

A budapesti Kölcsey Ferenc Gimnázium tanárai arról számoltak be, hogy egyik pillanatról a másikra kirúgták őket, amiért részt vettek a polgári engedetlenségben.

Az MSZP társelnöke Gyurcsány Ferenc drámai bejegyzésére reagált.

Kunhalmi Ágnes nem a legjobb hangulatban írhatta meg a legújabb posztját, aminek középpontjában a pedagógusok helyzete áll.

A törékeny gazdasági helyzet és az elszálló infláció miatt egyre nehezebb helyzetbe kerülnek a magyar családok, az MSZP pedig egy "válságálló" javaslatcsomaggal készült a helyzet orvoslására.

Egyre nagyobb figyelmet kap az a több százmillió forint, amiről maga Márki-Zay Péter beszélt a választási kampány kapcsán.