Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

További Hírek

Az egykori főpolgármester, Tarlós István egy új interjúban beszélt arról, milyennek látja a 2024-es főpolgármester-választás fideszes jelöltjét, Szentkirályi Alexandrát.

A volt főpolgármester szerint a jelenlegi főpolgármester „megint egy menekülő róka”, aki „hasznot akar húzni egy általa átírt történetből”.

Tarlós István volt főpolgármester egy friss interjúban arról beszélt, meglepetésre közös jelöltet indíthat az idei főpolgármester-választáson a Fidesz egy ellenzéki párttal.

Elmondása szerint a jelenlegi főpolgármesternek van esélye az újraválasztásra, „aminek nem teljesítményi oka van, hanem politikai, indulati okok”.

Állítása szerint ennek eldöntését a budapestiekre hárítani nevetséges, mindemellett a Lánchíd gyalogoshíddá alakítását abszolút ostobaságnak tartja.

Tarlós István, Karácsony Gergely elődje kritikával illette Karácsony Gergely sebességkorlátozó tervét, aminek ugyanúgy meg lehetnek a maga veszélyei.

Tarlós István szerint igazságtalan az, hogy Karácsony Gergely azt mondja, a korábbi főpolgármester csak ígérgette a Blaha Lujza tér és a Lánchíd felújítását. 

A korábbi budapesti főpolgármester 2020 óta ült az igazgatótanácsban, és mellette Orbán Viktor miniszterelnök politikai tanácsadójaként dolgozik. 

Tarlós István szerint Karácsony Gergely sem tud kibújni a bőréből, és megosztott néhány dolgot a jelenlegi főpolgármesterről. 

Állítása szerint a főpolgármester rendkívül rosszul alakította a kapcsolatát a kormánnyal, amelyet több dolog is bizonyít.