Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Sztankovics nélkül kétgólos előnyt dobott el a Ferencváros, de nyert a 97. percben

Sztankovics nem lehetett ott a Ferencváros kispadján, és noha 2-0-ra is vezettek, a ZTE képes volt visszakapaszkodni, majd jött a dráma.

...svg content...Fotó:Ferencvárosi szurkolók a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában játszott Ferencvárosi TC-Paksi FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2024. április 7-én. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az NB1 legutóbbi fordulója igencsak érdekesen alakult, születtek meglepetések. Az Újpest újabb megzuhanása komoly meglepetés volt, senki nem számított arra, hogy rövid időn belül megint belefussanak egy pofonba. Mészöly Géza csapata ezzel ismét gödörbe került, és a mezőny végén tanyáznak.

Noha a Paks még mindig a második, hosszú ideje nem nyertek már. Sőt, négy egymást követő vereségnél járnak, amivel magukra húzták a Videotont, és benne van a pakliban, hogy elveszítik a második helyüket, miközben Bognár Györggyel hosszabbított a vezetőség. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

A Debrecen viszont nyert, Dzsudzsák volt a hős, aki továbbra is a DVSC legjobb játékosa, és még mindig nem lehetetlen elérniük a dobogót, különösen, ha a Paks így folytatja tovább, mert nem látni náluk a fényt az alagút végén, ami kissé aggasztó azután, hogy korábban vezették a bajnokságot.

A Ferencváros vasárnap lépett pályára, Sztankovics nélkül, aki egy családi helyzet miatt utazott el Olaszországba, ami a második otthona. A Fradi nem remegett meg attól, hogy az edzőjük nincs ott a kispadon, és hamar megszerezték a vezetést Traoré révén a 14. percben, majd Kodro a 25. percben 2-0-ra módosította az állást.

A 73. percben Mance szépített, míg a 88. percben kiegyenlített. Úgy tűnt, szabálytalanság előzte meg a gólt, majd a videós elemzés végén a játékvezető úgy döntött, megadja a találatot. Az igazi dráma csak ezután következett, ugyanis a 97. percben Romdán betalált a ZTE kapujába, és 3-2-re nyert a Fradi, akik a következő fordulóban várhatóan bajnoki címet ünnepelhetnek.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.