Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Szoboszlai Dominik ott van a Liverpool kezdőjében a Sparta Praha ellen az Európa-ligában

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a Sparta Praha elleni visszavágóra az Európa-ligában, így megtudhattuk azt is, milyen szerepet szán csütörtök este Szoboszlai Dominiknek Jürgen Klopp.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában játszott Nottingham Forest - Liverpool FC mérkőzésen Nottinghamben 2024. március 2-án. A listavezető Liverpool Darwin Nunez 99. percben fejelt góljával 1-0-ra nyert a Nottingham Forest otthonában. MTI/AP/Rui Vieira
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt napokban ismét sok szó esett Szoboszlai Dominikről, aki megállapodást kötött a Magyar Telekommal, így gyakran találkozhatunk majd vele a televíziós és az online reklámok ideje alatt, aminek a rajongók is örülhetnek. Természetesen Dominik a korábbi sérülése után is tagja a magyar válogatott keretének, ez nem is lehetett kérdés.

Elismerte, nem volt könnyű számára az a pár hét, amit játék nélkül töltött, de tisztában van vele, hogy a fokozatosság elvét kell követniük a saját érdekében. A legendás brit csapat egy kupát már nyert idén, és nem kisebb céljuk, hogy még három kerüljön a vitrinbe, amire reális esélyük nyílhat, és ha sikerrel járnak, azzal történelmet írnának. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Klopp már biztosan nem távozik üres kézzel az idény végén, és a legnagyobb esélyük az Európa-liga megnyerésére nyílhat. A nyolcaddöntőben a Sparta Prahát kapták, akiket idegenben 5-1-re vertek. Ezzel minden eldőlt, Klopp akár még egy „C” csapattal is kiállhatna, semmi szükség arra, hogy az elérhető legerősebb keretet küldje harcba.

Szoboszlai Dominiknek viszont a sérülése miatt szüksége van a játékpercekre, és az első meccsen csereként beállva gólt is szerzett. Ma este pedig az Anfield Roadon küzdenek meg az ellenfelükkel, akik az esélytelenek nyugalmával futhatnak ki a gyepre, mert ez a 4 gólos különbség több mint sok, és valószínűleg kapni is fognak még.

Egy igen erős csapat vág neki a visszavágónak, mint azt láthatjuk. Nemcsak Szoboszlai kezd, hanem Salah is, aki szintén sérülés után tért vissza. Gakpo és Nunez ugyancsak veszélyes lehet, míg Kelleher biztos pontként áll a kapu előtt. A cserék között pedig több fiatal reménység is helyet foglal, akik alig várják, hogy bizonyítsanak.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.

Reagált az itthon is akkumulátor-gyárakat üzemeltető SK ON a pénzügyi nehézségekkel kapcsolatos hírekre

Az utóbbi napokban felröppent hírek szerint a vállalat vezetősége vészhelyzetet jelentett be a folyamatos veszteségek miatt, ám az SK ON szerint csak elkerülni szeretnék azt.