Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Videón Szoboszlaiék továbbjutása az FA-kupában, minden helyzetet kihagyott az ellenfél

A Southampton foghatja a fejét, mert minden esélyük megvolt arra, hogy továbbjussanak a Liverpool ellen az Anfield Roadon az FA-Kupában.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, a Liverpool, a Manchester United és a Chelsea is bejutott az FA-kupa következő körébe. Egyik sztárcsapatnak sem volt könnyű dolga, hiszen az United és a Chelsea is egy kései góllal ment tovább, addig ugyan a Liverpool 3-0-ra nyert, a Southampton nem kevés lehetőséget puskázott el.

Klopp érezte is, hogy nem lesz egyszerű a mérkőzés, még az Anfield Roadon sem a sok sérült miatt. Szoboszlai Dominik ezen a meccsen sem játszhatott, ahogyan Salah és Nunez sem, de csak meglett a továbbjutás. Ez egy jó lehetőség volt arra, hogy Klopp az igazán fiatal generációval játsszon, akik bizonyíthattak. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Ketten ezt mindenképpen megtették, Koumas és Danns is betalált. Sőt, Danns kétszer is eredményes tudott lenni, így ez egyértelműen az ő estéje volt, és a jövőben fontosabb szerepet kaphat a csapatban, ha így folytatja tovább. Ugyanez igaz Koumasra is, bár nagyobb kérdés, hogy az új edző mennyire számol majd velük, milyen szinten akar építeni a fiatalokra.

Ez a jövő zenéje, azt viszont hamarosan megtudhatjuk, ki jut tovább a Liverpool és a Manchester United közül, ugyanis egymás ellen fognak játszani az FA-kupa hatodik körében. Egy igazi rangadó vár ránk a negyeddöntőben, aminek a Liverpool a fő esélyese, különösen, ha addig visszatér pár meghatározó játékos, köztük Szoboszlaival.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.