Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,46 Ft
Euró
391,42 Ft
Font
465,77 Ft
Bitcoin
63,625 $

Szoboszlai Dominik is kint van a Paks meccsén

Szoboszlai Dominik úgy döntött, ellátogat Paksra, hogy a helyszínen kövesse figyelemmel a csapat selejtezőmeccsét az Európa-ligában.

...svg content...Fotó: Lang Ádám, Szoboszlai Dominik, Schäfer András, Fiola Attila, Varga Barnabás és Kleinheisler László (b-j) a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott tagjai a csapat nyilvános edzésén Weiler-Simmerbergben 2024. június 12-én. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemrég számoltunk be Szoboszlai Dominikről, aki valószínűleg hamarosan visszatér Liverpoolba, hogy megkezdje a felkészülést az új szezonra, immáron Jürgen Klopp nélkül, akinek a helyét Arne Slot vette át. A csapat néhány tagja már edzésben van, jó a hangulat, és később a teljes keret is csatlakozik.

Szoboszlai jelenleg Pakson tartózkodik, a helyszínen követi figyelemmel az eseményeket a paksiak meccsén. Az Európa-liga selejtezőjében léptek pályára a Corvinul Hunedoara ellen, akik kétgólos előnnyel mentek el a szünetre. Ezzel a Paks szinte lehetetlen helyzetbe került, de még mindig van egy félidő. Soron kívül Magyar Nagydíj: jön az ingyenes szurkolói autóbuszjárat a Volánbusztól

Szoboszlai Dominik mellett egy másik válogatott is feltűnt Fiola Attila személyében, drukkolván a Paksnak a román csapat ellen. Valószínűleg a Paks játéka sokat változna, ha Szoboszlai és Fiola beugrana a szünetben.

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.