Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Szoboszlai Dominik nagy szakállat növesztett, és most visszatér

Úgy tűnik, Szoboszlai Dominik hamarosan csatlakozik a Liverpool keretéhez, amit egy évvel ezelőtt egyszer már megtett, de akkor még minden új volt számára.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia-Magyarország mérkőzés előtti pályabejáráson a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik népszerűsége töretlen, jól mutatja mindezt az is, hogy már 2,5 millióan követik az Instagramon. Ezzel az egyik legtöbbet követett magyar sztár, előtte Palvin Barbival, aki azonban már hosszú ideje mondhatja magát világhírűnek.

Dominik csak egy éve robbant be világszinten, miután átszerződött a Liverpoolhoz, ahol rögtön alapemberré vált. Ez új lehetőségeket nyitott meg számára, üzleti szempontból is, ami nyilván jól jövedelmezhet. Keményen megdolgozott ezért, és szerencsére még mindig csak a pályafutása elején jár. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Dominik az Eb után nyaralni ment a szerelmével, akit már most komoly médiafigyelem kísér, és ha együtt él majd a sztárjátékossal Angliában, ez még inkább így lesz. Az angol bulvármédia világhírű, és erre jobb, ha felkészülnek, nem mindig kíméletesek a párokkal.

A magyar válogatott csapatkapitánya a legutóbb posztjában azt írta, ideje menni, tehát valószínűleg rövidesen visszatér a Liverpoolhoz, ahol már zajlanak az edzések. Salah gyorsan kockás hasat villantott, míg Szoboszlai közelről mutatta meg a tetoválásai egy részét, és a nagyobb szakállát, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Magyar Péter tagadja, hogy vezetőnek és politikusnak készült volna

Magyar Péter most azt állítja, vezetőnek és politikusnak sem készült, amiben sokan kételkednek, látván azt, hogyan építette fel magát.