Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Még kockásabb hassal tért vissza Szoboszlai csapattársa, alig van haja

Szoboszlai Dominik több csapattársa is visszatért Angliába, hogy megkezdje a felkészülést, immáron Arne Slot vezetésével.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A játékosoknak még szokniuk kell, hogy nem Jürgen Klopp az edző, hanem Arne Slot, aki ezzel hatalmas kihívásra mondott igent. Közben megtartotta az első edzéseket, néhányan már visszatértek, és később Szoboszlai Dominik is csatlakozik.

Jelenleg az Európa-bajnokság utáni szünetét tölti, emiatt nincs még Liverpoolban. Salah azonban visszatért, neki nem volt dolga a válogatottjában, legközelebb a világbajnokságon lendülhet akcióba, ha sikerül kijutniuk. Ami biztos, remek formában van, és ez nemcsak a futballpályára értendő. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Valószínűleg egyik csapattársának sincs olyan kockás hasa, mint Salahnak, aki nagyon komolyan veszi az edzéseket. Ezzel pedig motivációt ad a fiataloknak, akikben még több az energia, és még többet is bírnak. Salah jelenléte mindig megnyugtató a csapat számára, Slot is ragaszkodik ahhoz, hogy maradjon.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.