Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
66,762 $

Szoboszlai Dominik csapattársa is a Real Madrid kiszemeltjei között van

Trent Alexander-Arnold is ott lehet Florentino Pérez kívánságlistáján, ám ez önmagában még semmit nem jelent.

Liverpool, 2023. december 3. Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa (j2) nézi, ahogy csapattársa, Trent Alexander-Arnold (j) gólt lõ a Fulham ellen az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. december 3-i Liverpool-Fulham mérkõzésén a liverpooli Anfield stadionban. MTI/EPA/Tim Keeton
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az nem újdonság, hogy a Liverpool hátvédjét, a sérüléséből nemrég visszatérő Trent Alexander-Arnoldot a Real Madrid is szemmel tartja, ám a 25 éves angol válogatott játékos minden bizonnyal Liverpoolban képzeli el a folytatást – számolt be róla a Sportbible.

Alexander-Arnold szerződése 2025-ben jár le a Liverpoolban, így lassan időszerű a kontraktus meghosszabbítása, ám nagyon úgy tűnik, hogy a védő a Vörösöknél maradna a jövőben is, melyet korábban már többször megerősített nyilatkozataiban. Soron kívül Megélénkülhet a szélmozgás szombaton, napközben 27 fok is lehet

Már évekkel ezelőtt is úgy vélekedett, hogy sehol máshol nem szeretne focizni, mint Liverpoolban, és karrierje hátralévő részét is itt képzeli el. Akkor arról is beszélt a The Timesnak, hogy az álmai között szerepel a csapatkapitányi karszalag viselése is.

„Remélem, hogy kellő odaadással, a megfelelő tanácsokkal és a kemény munkával egy nap talán megvalósíthatom ezt az álmot, amire én és a családom is nagyon büszke lenne” – mondta, 2021-ben pedig szintén hasonló véleményt fogalmazott meg, miszerint az a célja, hogy a csapatnál „vezetői szerepkörben érvényesüljön”.

Fabrizio Romano néhány nappal ezelőtt megemlítette, hogy a játékos és a klub között még nem kezdődtek el a szerződéshosszabbítással kapcsolatos tárgyalások, Alexander-Arnold játékjogait pedig jelenleg 70 millió euróra becsülik, ám ennél vélhetően jóval magasabb összeget szabna meg a Liverpool.