Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,633 $

Új bulizós felvételek jelentek meg Szoboszlaiékról a kupagyőzelem után

A videós anyag remekül mutatja be, milyen jó volt a hangulat a Liverpool öltözőjében a Wembley stadionban.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A Liverpool nem éppen élete legsimább kupagyőzelemnél van túl, de legalább a büntetőket el tudták kerülni. Ott bármi megtörténhetett volna, viszont az is igaz, hogy a Chelsea előtt is adódtak nagy lehetőségek. Mindkét kapus kiválóan védett, rajtuk szinte semmi nem múlt, de Van Dijk fejese védhetetlenül csapódott be a kapuba.

A sors furcsa fintora, hogy ez a második gólja volt a vasárnapi döntőben a Ligakupában, csak épp az elsőt elvették. Mekkora arra az esély, hogy a csapatkapitány ismét betalál? Azok, akik erre fogadtak, valószínűleg szép összeget nyertek, és Van Dijk olyan későn szerezte meg a győztes találatot, hogy arra a londoniak nem tudtak reagálni. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Ugyan Szoboszlai Dominik nem játszhatott a döntőben a sérülése miatt, akárcsak Salah és Nunez, ott voltak a lelátón, együtt izgultak az események láttán. Végül boldogan térhettek haza, és nem busszal mentek, hanem magángéppel, ahogy az illik egy topcsapathoz, egy kupagyőzteshez, akik egy ideig még ünnepelni fognak.

Egy kupa már meg is van a négyből, és nehéz elképzelni, hogy még legalább egyet ne gyűjtsenek be. Lehet az több is, főleg, ha Szoboszlai felépül, mert a Liverpool egyik legjobb játékosáról beszélünk, aki nem boldog, ha nem játszhat. Reméljük, hamarosan maga mögött hagyja ezt a makacs sérülését, és minden a régi lesz.

Az öltözőben is nagy bulit csaptak a Liverpooliak, míg a társaság másik fele odakint parádézott. Szoboszlai is csatlakozott a többiekhez, és természetesen vele is készült fotó, ahogyan a trófeával a kezében mosolyog. Klopp egy nagyon erős Liverpoolt fog maga mögött hagyni, így bárki is lép a helyére, csak jól járhat.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.