Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Szoboszlai csapattársa is úgy látta, érvényes volt a gól a franciák ellen

Szoboszlai Dominik liverpoolos csapattársa, Van Dijk azon a véleményen van, hogy szabályos gólt szereztek Franciaország ellen péntek este az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: EPA/FILIP SINGER
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

A teljes képet tekintve Franciaország győzelmet érdemelt volna, miután számos helyzetet, ziccert alakítottak ki. Mbappé, aki csak a kispadon foglalt helyet, végül egy percet sem játszott, amire a szövetségi kapitány adott magyarázatot, és azzal sem lehet számolni, hogy az utolsó csoportmeccsen biztosan kezdő lesz.

Ami pedig a hollandokat illeti, az elvett góljuk miatt bosszúsak. Koeman úgy érzi, szabályos gólt vettek el tőlük, és ugyanezen a véleményen van Van Dijk is, a Liverpool sztárja, aki nemigazán érti, miért született meg ez a döntés. Ettől függetlenül tud örülni az 1 pontnak, ami még sokat érhet a végén. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

„Amit hátulról láttam, a gólunk érvényes volt. Franciaországnak megvoltak a lehetőségei, de nekünk is volt egy-két helyzetünk a kontra alatt. Szóval ez 1 pont.” – fogalmazott egyértelműen a holland válogatott és a Liverpool csapatkapitánya, aki büszke a csapatára, mert ki tudtak tartani a franciákkal szemben.

„A harc, amit mutattunk, az pozitív volt, és pontot szereztünk, most pedig megyünk előre. Még mindig a saját kezünkben vannak a dolgok.” – emelte ki Van Dijk a mérkőzés után az ESPN hasábjain, addig Simons szerint a meg nem adott gólról nincs értelme vitatkozni, mert a VAR-szobában hozzák meg erről a döntést.

„A VAR hozza meg a döntést, ami ellen végül nem tehetsz semmit. Mondhatok én bármit, semmin nem fog változtatni. Ez a játékvezető döntése, tovább kell lépnünk. Úgy tűnt, hogy ő is elégedett ezzel. A legfontosabb az volt, hogy jó teljesítményt nyújtsunk. Ismertük a franciák kvalitásait, és természetesen nyerni akartunk, de pontot szereztünk.” – tette hozzá a még mindig csak a 20-as évei legelején járó játékos.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.