Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,64 Ft
Euró
390,44 Ft
Font
463,47 Ft
Bitcoin
67,293 $

Videó a franciák mérhetetlenül sok helyzetéről, Mbappé nélkül nem megy

Griezmann nem lehet büszke a teljesítményére, hiába klasszis csatár, mert ennyi helyzetből legalább egyet illett volna értékesítenie.

...svg content...Fotó: EPA/FILIP SINGER
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A nap legjobb mérkőzését nem a hollandok és a franciák hozták össze, hanem a lengyelek és az osztrákok. Összesen négy gólt láthattunk azon a találkozón, de az ukránok feltámadása is izgalmas volt, amivel még szorosabbá vált a csoport, jelenleg nehéz megmondani, kik lesznek a továbbjutók.

Ami pedig a franciák meccsét illeti, foghatják a fejüket, mert rengeteg lehetőséget puskáztak el, addig a hollandoknak fele annyi kísérletük volt, és egy szabálytalan gólig jutottak. Igaz, Franciaország még addig sem, noha Griezmann egymaga annyi helyzetet hagyott ki, hogy minimum mesterhármasa lehetett volna. Soron kívül Galambos Lajos kórházba ment: hamar felismerték az emberek, szinte babusgatták

Mbappé a kispadon kapott helyet, és noha nagy szükség lett volna rá, az orrtörése miatt végül nem állították be, így mondhatni megfélemlítés miatt került be a keretbe, ezzel is nyomás alá helyezvén Hollandiát. A rengeteg helyzetről és a meg nem adott gólról erre a linkre kattintva találjátok az összefoglaló videót.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jelentős pénzt biztosít a kormány a kórházi klímák javítására

Jelentős pénzt biztosít a kormány annak érdekében, hogy a kórházi klímák rendben legyenek.

Így él Kovács László, az MSZP egykori elnöke az idősotthonban

Nemrég ünnepelte 85. születésnapját Kovács László egykori külügyminiszter, a szocialisták volt elnöke, akit egykori párttársa, Gurmai Zita személyesen köszöntött fel.