Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Deschamps nem aggódik Mbappé hiánya miatt az Európa-bajnokságon

Sokan mások viszont aggodalmukat fejezték ki, mert Mbappé nélkül láthatóan nem úgy muzsikál a francia válogatott, mint amikor aktív a csapatkapitány.

...svg content...Fotó: EPA/MOHAMED MESSARA
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mbappé fejelése sokba került, nemcsak neki, hanem az egész csapatnak is, de ez mindig benne van a pakliban. A legutóbb hírek szerint mégis meg kell operálni a támadót, hiába tért vissza az edzésekhez, és külsőleg nem tűnik úgy, mintha nagyon nagy fájdalmakkal küzdene, és duzzanat sincs az arcán.

Ettől függetlenül lehetséges, nem esztétikai beavatkozásról van szó, mert egy törött orr a légzésre is negatív hatással lehet. Mivel azonban egy Európa-bajnokságon vagyunk, ahol nincs idő operációkra, kivárnak. Mbappé ugyan ott volt a kispadon a hollandok ellen, Deschamps nem állította be. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Rengeteg helyzetet puskázott el az Európa-bajnok és világbajnok alakulat, addig Mbappé egy percet sem játszott. Ez pedig erősen arra utal, hogy szimpla blöff volt a jelenléte, nincs még olyan állapotban, hogy játszani tudjon, de a következő mérkőzésig megint van pár napja regenerálódni.

Deschamps azt állítja, nem aggódik, márpedig erősen úgy fest, hogy Mbappé nélkül ez a francia válogatott hiába alakít ki sok helyzetet, nem tud eredményes lenni. Teljesen más, amikor a klasszis is ott van a pályán, bár furcsa lenne, ha a szövetségi kapitány nyilvánosan ismerné el, hogy aggódik.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Nem aggódom, ez a játék része. Néha számtalan lehetőséged adódik, és nem találsz be a kapuba, néha pedig fordítva. Akkor aggódnék, ha még csak helyzeteink sem lennének. A magas szintű futballban fontos a hatékonyság, és ezen dolgozhatunk.” – idézte a szakembert a meccs után a BBC Sport.

A francia edző szerint minden a megfelelő irányba halad előre Mbappé állapotát illetően. „Ha ez egy döntő meccs lett volna, kétszer is meggondolom, hogy játszik vagy sem. Fontos számomra, hogy átgondoljam, hogyan érzi magát, mert van egy zúzódása, maszkot kell viselnie, és ez a látásmódját is megváltoztathatja. Szóval van kockázata ennek, és napról napra haladunk afelé, hogy jobban legyen. Úgy érezte, bölcsebb döntés lenne, ha a kispadon tartanánk.”

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.