Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,38 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,33 Ft
Bitcoin
65,928 $

A hollandok szerint egy szabályos gólt vettek el tőlük a franciák ellen

Most épp az angol játékvezetőt hibáztatják az Európa-bajnokságon, aki necces ítéletet hozott a Hollandia-Franciaország mérkőzésen.

...svg content...Fotó: EPA/MOHAMED MESSARA
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Mbappé, aki mint kiderült, 100 millió eurót követel a PSG-től, végül csak a kispadon kapott helyet az orrtörése miatt a hollandok ellen péntek este. Franciaország szövetségi kapitánya beszélt a döntéséről, addig a másik oldalon szóba került a meg nem adott gól, amivel minden más lett volna a hajrára.

Koeman is megnézte a jelenetet, és határozottan nem értett egyet Anthony Taylor angol játékvezető döntésével. „Dumfries lesen volt, ez igaz, ugyanakkor nem zavarta a kapust, és ha ez nincs, akkor ez az én véleményem szerint egy szabályos gól.” – idézte az ESPN a holland válogatott edzőjét. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

„Öt percre volt szükségük ahhoz, hogy ellenőrizzék. Ez olyan nehéz lett volna? Nem értem. Nem zavarta a kapust.” – folytatta Koeman, aki nem volt elégedett a játékvezető munkájával, ugyanakkor elismerte, a gól nélküli eredmény mindkét fél számára fair, bár ezzel a franciák tudnának vitatkozni a rengeteg kihagyott helyzet és ziccer után.

„Bár úgy gondolom, hogy meg kellett volna adni a gólt, azon a véleményen vagyok, hogy igazságos eredmény született. El tudom ezt fogadni, noha voltak olyan időszakai a mérkőzésnek, amikor sehol nem voltunk, és ez valószínűleg annak tudható be, hogy egy nagyszerű ellenfél ellen játszottunk Franciaország személyében.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Van 4 pontunk két meccs után, és a nagy favoritok ellen játszottunk. Ezt már korábban is aláírtam volna, elégedett vagyok vele. Talán azt mondják, hogy a hollandok unalmasak és védekeznek, de ez megengedett. Ugyanakkor az volt az érzésem, hogy Franciaország is boldogan hagyta el a pályát 1 ponttal.”

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Magyar Péter tagadja, hogy vezetőnek és politikusnak készült volna

Magyar Péter most azt állítja, vezetőnek és politikusnak sem készült, amiben sokan kételkednek, látván azt, hogyan építette fel magát.