Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Április óta nem kapott fizetést Mbappé, 100 millió eurót követel a PSG-től

Mbappé és a PSG kapcsolata nem túl idilli, jelenleg 100 millió eurót követel a francia klubtól, ugyanis ennyivel tartoznak neki.

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Annyi pénzt kereshetett volna Mbappé az új PSG-s szerződésével, mintha a szaúdi ligába szerződött volna. Erre a hosszabbításra azonban nemet mondott, és már a Real Madrid játékosa, ahol a korábbi bére töredékét fogja keresni, de ez sem jelent számára gondot.

Egyrészt keresett már eleget Párizsban, másrészt Madridban sem aprópénzért fog futballozni, és az átigazolásával új szponzori lehetőségek nyílhatnak meg előtte. Mbappé, aki a legutóbbi Eb- meccsen csak kispados volt az orrtörése miatt, 100 millió eurót követel a volt klubjától, akiket átigazolási díj nélkül hagyott el a lejáró kontraktusa miatt. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Erről a L’Équipé számolt be, akiknek cikke kapcsán Madrid Universal megjegyzi, április óta még csak fizetést sem kapott a támadó. Ebből és a bónuszaiból jön össze az a 100 millió euró, amivel a PSG tartozik, és már hivatalos formában is értesítette őket, hogy ideje lenne rendezniük a számlát.

Mbappé követeli a pénzt

Ennek érdekében az ügyet a francia bajnoksághoz vitték, ami előírja, hogy a fizetéseket minden hónap utolsó napjáig ki kell fizetniük a csapatoknak. A PSG az áprilisi és a májusi bérét sem fizette ki Mbappénak, épp abban az időszakban, amikor bejlentette, hogy távozik és a Real Madrid játékosa lesz.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Tette ezt annak ellenére, hogy június 30-ig a PSG-hez köti a szerződése, ami tehát még mindig érvényes. A katari tulajdonosok viszont nem akarnak fizetni, és a júniusi bérét sem hajlandóak odaadni Mbappénak, akinek eddig rendkívül jó kapcsolata volt a vezetőséggel és a tulajdonosi körrel.

Egy idei nem is játszhatott a kezdőben Mbappé, majd szóbeli megállapodást kötött az elnökkel. A megállapodásnak az volt a feltétele, hogy lemond bizonyos bónuszokról, ha úgy dönt, ingyen távozik a csapattól. Erről azonban nem született hivatalos dokumentum, ami további problémákat szülhet.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.