Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
53,579 $

Szoboszlai a Crystal Palace ellen is bekerült a Liverpool kezdőjébe

Kihagyhatatlan láncszemmé vált Szoboszlai Dominik a Liverpoolnál, minden megvan benne ahhoz, hogy a következő csapatkapitány legyen.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem sok 20-as évei elején jár futballista mondhatja el magáról, hogy hazája válogatottjának csapatkapitánya. Szoboszlai Dominik igen, aki legutóbb a Fulham ellen talált be, és szokásához híven nem kis góllal köszönt be.

Továbbra is csak áradoznak róla a kritikusok, minden adott számára a Liverpoolnál ahhoz, hogy világklasszissá váljon. Szoboszlai nem szereti, ha sztárjátékosnak nevezik, ennél ő messze szerényebb. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

A kemény munkában hisz, és ha ez párosul a tehetséggel, az egy több mint erős kombinációt alkot. Ez a helyzet a magyar válogatott legjobbjával, aki továbbra is nagyon keményen dolgozik az edzéseken és a meccseken.

Ezúttal a Crystal Palace ellen kapott helyet a kezdőben a Premier League 16. fordulójában. Papíron egy könny ellenfél várhat a Liverpoolra, de az angol bajnokságban nem létezik olyan, hogy könnyű mérkőzés.

Ha a Liverpool hozza a 3 pontot, azzal ideiglenesen biztosan átveszik a vezetést az Arsenaltól, akik az esti órákban az Aston Villa otthonában küzdhetnek meg azért, hogy övék legyen a győzelem. Ez egy sokkal kiegyenlítettebb és keményebb meccsnek ígérkezik, de várjuk ki a végét.