Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,30 Ft
Euró
392,70 Ft
Font
458,63 Ft
Bitcoin
60,737 $

Különleges nézetből Szoboszlai legújabb liverpooli gólja (videó)

A pálya széléről, a kapu mögül is megörökítették Szoboszlai Dominik parádés gólját a Sheffield United pályáján.

Fotó: EPA/VINCE MIGNOTT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Izgalmasabb nem is lehetne az angol bajnokság, már csak amiatt is, mert Szoboszlai hathatós közreműködésével ismét bajnokesélyessé vált a Liverpool. Az elmúlt szezonban nem volt esélyük, ami miatt idén csak az Európa-ligában játszhatnak.

Legutóbb a Sheffield United otthonában arattak fontos győzelmet, amiből a magyar válogatott csapatkapitánya is kivette a részét, mégpedig egy látványos góllal. Most ismét minden róla szól, teljesen megérdemelten. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Az Arsenal nem engedhet ki, mert a Liverpool tapad rájuk, és nagyon gyorsan változik a helyzet a bajnokságban. Jól mutatja mindezt az is, hogy a Manchester City váratlanul kikapott a parádézó Aston Villától.

Ez a 3 pont még nagyon fájhat a végén a Citynek, de egyelőre nincs szó krízisről, bár a 6 pontos hátrány nem kevés, amiből lehet sokkal több is. A téli időszak enyhe túlzással a cím sorsát is eldöntheti, annyi meccset rendeznek pár hét leforgása alatt.

Azzal, hogy a Manchester United legyőzte a Chelsea-t, már csak 3 pontra vannak a Manchester Citytől. Ami pedig Szoboszlai gólját illeti, alább egy eddig nem látott nézetből is megnézhetjük a találatot és a gólörömöt.