Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Kiderült, mire célozhatott Izrael a rakétáival

Egyre több információ lát napvilágot az állítólagos izraeli támadásról, amit Irán ellen követtek el, mely a megtorlás első felvonása lehetett.

...svg content...Fotó: EPA/ABIR SULTAN
Közel-Kelet

Hujber Dávid

Szerkesztő

Amerikai hírszerzési információk szerint Izrael órákkal ezelőtt rakétákat lőtt ki Iránra, melynek hatására az iráni hadsereg aktiválta a légvédelmet. Egyelőre Irán nem reagált támadásra de korábban figyelmeztették Izraelt, nagyon nagy erővel csapnak vissza, ha az egy héttel ezelőtti akcióra válaszolni fognak.

Közben Izrael elkezdhette felmérni a károkat, amiket Iránban okoztak, míg az ENSZ nagyon aggódik az iráni nukleáris létesítmények miatt. Egyelőre egyik létesítmény sem sérült meg a robbanásokban, aminek lehet folytatása. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

A Sky News azt írja, Szíria légvédelmi állásait vette célba Izrael a rakétáival, amiről a szíriai állami média számolt be egy meg nem nevezett katonai forrásra hivatkozva. A harcok folytatódnak a Gázai övezetben, sokan pedig attól tartanak, hogy Irán és Izrael között háború törhet ki, melynek beláthatatlan következményei lehetnek.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.