Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,122 $

Hihetetlen jelenet: karjaiban vitte a kapálódzó oroszlánt a nyílt utcán (videó)

Kuvaitvárosban egy házi kedvencként tartott oroszlán szökött meg a ketrecéből és keltett pánikot az utcán lévő emberek között.

Tizenhárom ember vesztette életét, miután két pokolgépet is felrobbantottak egy buszon

Súlyos merénylet rázta meg a polgárháborúból lábadozó Szíria fővárosát, Damaszkuszt.

Legalább tíz ember vesztette életét, miután egymásnak esett két szakadár csoport

Összecsapások alakultak ki Jemen déli részén egy, az Egyesült Arab Emírségek által támogatott szakadárcsoport és egy abból kiszakadó, szintén szeparatista szervezet között.

Talibán: „Nem fogjuk beengedni az Al-Kaidát”

Az Afganisztánt uralma alá hajtó Talibán terrorszervezet egyik szóvivője ismét megpróbált oszlatni egy gyakori félelmet.

Követelik a tálibok, hogy minden menekülő térjen vissza Afganisztánba

A Talibán terrorszervezet szóvivője ismételten leszögezte, hogy nem kell aggódnia azoknak, akik a szervezet hatalomra kerülése miatt fogták menekülőre.

További Hírek

Robbanódronokkal lehet tele Irán fegyverarzenálja?

Biztonsági elemzők egy csoportja szerint meglehetősen komoly aggodalmat okoz Irán drónfegyver-programja, miután halálos támadást indítottak egy hajó ellen Omán pratjainál.

Rakétaháború van kibontakozóban Libanon és Izrael között

Tíz rakétát sikerült felfognia az izraeli Vaskupola védelmi rendszernek, amelyet a Hezbollah nevű terrorszervezet lőtt Izrael irányába.

„Az Iszlám Állam egy új fenevaddá fejlődik, továbbra is a legnagyobb fenyegetés a nyugatra”

Egy fiatal brit katona, aki korábban harcolt az Iszlám Állam nevű terrorszervezet ellen, aggasztó kijelentést a szervezet jövője tekintetében.

Vízhiány miatt tüntetnek az irániak, már legalább öten elhunytak

Immáron nyolcadik estéje tüntetnek Iránban a kialakult súlyos vízhiány miatt, amelynek során legalább öt ember vesztette életét.

A legfrissebb felmérések szerint Katar a legbiztonságosabb ország a Közel-Keleten

A 2021Global Peace Index társadalmi biztonságra és biztonságra vonatkozó mérései szerint Katar a Közel-Kelet legbiztonságosabb országa.

Kapacitáscsökkentésbe kezd az USA a Közel-Keleten, több védelmi rendszert is visszavonnak

A pénteki nap folyamán a Pentagon bejelentette, hogy haderő- és kapacitáscsökkentésbe kezdenek a Közel-Keleten, főként a légvédelmi rendszerek területén.

Nem történt meglepetés, Aszadot újra megválasztották Szíria elnökének

Zsinórban negyedik alkalommal is megválasztották Szíria elnökének Bassár el-Aszadot, ám számos ország és szervezet szerint se nem szabad, se nem igazságos választáson történt mindez.

Szaúd-Arábia békét ajánlott a lázadócsoportnak, dróntámadást kaptak válaszul

Dróntámadást hajtott végre egy szaúdi repülőtér ellen a jemeni huszi lázadócsoport, miután Rijád egy békemegállapodás tervezetét nyújtott be a szervezet vezetői felé.

Fontos lépést tehetnek a közel-keleti békülés érdekében

Szajid Khatibzadeh, az iráni külügyminisztérium szóvivője úgy fogalmazott, hogy az ország nyitott lenne egy olyan párbeszédre az Öböl-menti arab államokkal, amelyben Katar közvetít a két fél között.

Nagyon berágott az Egyesült Arab Emírségek, miután az izraeli miniszterelnök felhasználta őket a választási kampányában

Felfüggesztette az Egyesült Arab Emírségek az áprilisban esedékes találkozóját Izraellel, miután nagyon felhúzta őket, hogy Benjamin Netanyahu izraeli miniszterelnök felhasználta az egyik uralkodó nevét a választási kampányában.