Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,30 Ft
Euró
392,49 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
61,622 $

Szerelmes fotót készített Schobert Lara Rácz Jenőről és feleségéről

Schobert Lara egy nagyon szép pillanatot kapott el Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóri között.

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Talán soha nem volt ennyire intenzív hat hónapja Rácz Jenőnek, mint a legutóbbi, köszönhetően a Sztáboxnak is. Ami már biztos, hogy ott van a döntőben, mivel az elődöntőben, egyhangú pontozással nyert Istenes Bence ellen.

Napokon át ment a kommentháború, mialatt mindkét fél nyilatkozott. Éles kritikával illették egymást, majd úgy döntöttek, hogy véget vetnek ennek, és inkább személyesen beszélik meg a dolgokat. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Nem hívtak kamerákat, nem rendeztek online műsort emiatt, és élő közvetítést sem indítottak. Ketten voltak csak, és szerencsére mindent meg tudtak beszélni, már nincs közöttük az a rossz viszony, mint azelőtt.

Bence azonban továbbra is nyitott arra, hogy legyen egy visszavágó közöttük, ami még nagyobbat szólhatna. Ez már tényleg a jövő zenéje, sok minden történhet a következő időszakban.

Ami biztos, az Jenő és Dóri töretlen szerelme, akik nagyon szeretik egymást. Az Alakreform bálon is együtt jelentek meg, ahol az egész Schobert-család ott volt, Lara készített is egy meghitt szerelmes fotót Jenőékről.