Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,77 Ft
Euró
389,46 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
53,399 $

Rácz Jenő és Istenes Bence találkoztak a balhék után (fotóval)

Rácz Jenő úgy döntött, üzenetet ír Istenes Bencének, majd nem sokkal később találkoztak, és mindent megbeszéltek.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt napokban történtek rengeteg nyilatkozatot hoztak a Sztárbox kapcsán. Az ember csak kapkodta a fejét, mi történik Rácz Jenő és Istenes Bence körül, akik néhol keményen fogalmaztak egymásról a nagy meccs után.

Jenő úgy tűnt, egyáltalán nem nyitott a visszavágóra, miközben a két tábor igencsak egymásnak feszült. Többek között a meccset vezető bíró is megszólalt, de ami ennél sokkal fontosabb, a két érintett találkozott egymással. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

„Sziasztok! Sokan nem tudjátok, de 3 nappal a meccsünk után meghoztam egy döntést… Volt bennem egy belső hang és a szívemre hallgattam! Írtam a Bencének egy sms-t, hogy tudom, hogy kemény időszakon vagyunk túl, viszont emberek vagyunk és ha tudunk egymásnak tiszteletet megadva beszélni, akkor szívesen felhívom!” – írta a posztjában Jenő.

„Szerencsére ez a belső hang a Bencében is megszólalt és ahogy láthatjátok a képen, összehoztunk egy személyes találkozót, hogy megbeszéljük a nézeteltéréseket és a vitákat!” – folytatta Jenő.

„Örömmel tudatom a szurkolóinkkal, hogy sikerült mindent megbeszélni, bocsánatot is kértünk egymástól az esetlegesen okozott negatív dolgok miatt. Innentől kezdve, nem ellenségek, hanem ellenfelek lettünk!”

„Köszönöm, hogy méltó ellenfelek lehettünk egymásnak, innentől kezdve minden más médiatörténelem marad… Kérjük a mélyen tisztelt sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben, hogy a továbbiakban nem kívánunk a nyilatkozni a témában. Közeledik a szeretet ünnepe, szeressétek egymást.”

Gazdák csaptak össze rohamrendőrökkel Brüsszelben az EU mezőgazdasági vezetőinek találkozóján

900 traktorral zárták el a belga fővárost a tiltakozó gazdák.

Állítólag idén debütál egy olcsóbb és teljesen digitális Xbox Series X

Számos szivárgás kering a Microsoft jövőbeli tervei kapcsán, a legújabb pedig az, hogy rövidesen piacra dobnak egy új, olcsóbb Xbos Series X konzolt.