Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Szandi a repülőtéren tudta meg, milyen körúttal lepték meg

Komoly körutat kapott ajándékba Szandi a férjétől és a fiától, akikkel együtt járhatja be Franciaország déli részét.

...svg content...Fotó: Instagram/Szandi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Szandi több mint jól tartja magát, legalább 10 évet tagadhatna le a korából, de lehetséges, ezzel keveset mondtunk. Ezen a nyáron, július hónapban ünnepli a 48. születésnapját, és azért sem kell aggódnia, mi lesz vele az 50-es éveiben. Nincs miért, mert sikeres, sokan szeretik, rendkívül fiatalos, fitt és egészségtudatosan éli az életét.

Szandi valójában az egyik legenergikusabb híresség, akit ismerünk. Néha a levegőben is látni, ahol a legalább annyira vonzó, mint a földön, ehhez kétség nem férhet, ha megnézzük a róla készült felvételeket. Kirobbanó formában van, amit magának köszönhet, hiszen évtizedek óta odafigyel magára, arra, hogy mit eszik és sokat sportol. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A sportolás nála alapvető, és ez egyfajta állandó önbizalmat is ad számára, mert ha belenéz a tükörbe, nem éppen egy közel 50 éves nő köszön vissza rá. Sokan már a 30-as éveikben nem néznek úgy ki, mint Szandi a 48. születésnapja előtt, és ez igen komoly bók.

A nők is sokat dicsérik, és aki járt már Szandi-koncerten az elmúlt években, az pontosan tudja, milyen energiákat mozgat meg a színpadon. Ugyanazt nyújtja, mint régen, és nem tesz különbséget, épp hol lép fel, ahogyan abban sem, hány ember előtt énekel. Maximálisan hozza az élményt, így érthető módon neki is szüksége van a pihenésre.

„Meglepetés ez az út, a repülőtéren tudtam meg, hogy egy dél-franciaországi körút vár ránk! Annyira hálás és boldog vagyok! Köszönöm! – írta a posztjában Szandi nagyon boldogan, aki rendkívül hálás, és jelenleg nem kell azzal foglalkoznia, hogy drasztikusan rosszabb lett az időjárás Magyarországon.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.