Szabó Ádám válaszolt, hogy megcsalta-e Tóth Andit

not image

A T-800-as

2020.november.14 - 12:19

Szabó Ádám egy hosszabb interjú során beszélt Tóth Andiról, a volt kedveséről, aki fontos szerepet játszott az életében.

Szabó Ádám egy hosszabb interjú során beszélt Tóth Andiról, a volt kedveséről, aki fontos szerepet játszott az életében.

A Sztárban Sztár nagy nyertese Osváth Zsolt YouTube csatornájának volt a vendége, amire sokan voltak kíváncsiak, hiszen még mindig komoly témát szolgáltat a bulvárban Ádám és Andi szakítása.

Ez főként annak köszönhető, tudható be, hogy mindkét énekes ott volt a Sztárban Sztár legutóbbi évadában, ráadásul a döntőt is egymás ellen vívtak meg. Már a finálé előtt sejteni lehetett, hogy a volt szerelmespár áll majd ott a végjátékban, és így is lett.

Végül Ádám nyert, részben valószínűleg annak köszönhetően is, hogy Curtis arra kérte a rajongóit, hogy szavazzanak az énekesre, akivel nagyon nagy barátok lettek. Tóth Gabi támogatása sem lehetett elhanyagolható, akivel Ádám egy fergeteges duettet énekelt.

Andi azonnal sok támadást kapott, amiért úgy tűnt, hogy nem gratulált Ádámnak, de ez nem igaz. A győztes is tisztázta a dolgot, akárcsak ebben a videós interjúban, melynek ideje alatt elmondta, hogy ez a 2 és fel év Andival meghatározó volt számára, és benne semmilyen tüske nincs, tiszteli a volt barátnőjét, az erős tartását ugyancsak, hogy ennyire határozottan le tudta zárni a kapcsolatukat.

Horváth Tominál teljes mértékben betelt a pohár

Kiderült, hogy nem beszélnek egymással, de köszönnek a másiknak, és nyilván a műsor miatt sokat találkoztak egymással. A kulisszák mögött azonban szó sem volt botrányokról, vagy állandó harcról, amit páran vizionáltak. Ádám szerint egyszerűen csak végezték a dolgukat és ennyi.

Zsolt megkérdezte tőle, hogy mi az oka annak, hogy Andi így reagált a történtekre, de a győztes nem akart válaszolni erre a kérdésre, tiszteletben tartván az énekesnőt. Ha később a volt szerelme beszélni fog erről, az megint egy más helyzetet teremthet, de addig biztosan nem reagál érdemben ezekre a kérdésekre.

Azt azonban határozottan kijelentette, hogy nem csalta meg Andit a kapcsolatuk során. Jól látszik, hogy Andi valóban fontos volt számára, és messze nem tudunk mindent, de valószínűleg csak a női félen fog múlni, hogy ez így marad, vagy sem. A videós interjút ezen a linken teljes egészében nézhetitek meg.