Múltidéző: Tóth Gabi és Szabó Ádám fergeteges előadása a Sztárban Sztár döntőjéből

not image

A T-800-as

2020. november 11. - 12:34

Tudhattuk, hogy Tóth Gabi és Szabó Ádám nagyon oda fogják rakni magukat a Sztárban Sztár döntőjében, de ez még ezen is túltett.

Tudhattuk, hogy Tóth Gabi és Szabó Ádám nagyon oda fogják rakni magukat a Sztárban Sztár döntőjében, de ez még ezen is túltett.

Gabi garancia volt a sikerre Ádám számára, akit régóta ismer. Nem sokkal a döntő előtt az énekesnő nagyon mély gondolatokat, érzéseket osztott meg a döntősről, akit egy remek embernek és kiváló szakembernek tart.

Keresve sem találhattak volna jobb énekesnőt Ádám mellé, aki a társaihoz hasonlóan nagy utat járt be a fináléig. Az elődöntő kvázi tét nélküli volt számára, mivel azzal, hogy Curtis „eltűnt”, a másik három versenyző automatikusan jutott be a fináléba.

Ádám is rendkívül lelkiismeretesen készült a döntőre, különösen a Gabival való közös duettre, ami igen komoly jelentőséggel is bírt. Rettentő fontos volt, hogy a két énekes 110%-ot nyújtson, mert magasan volt a léc.

Majka állapota egyik pillanatról a másikra zuhan nagyot

Végül nem kellett csalódnunk, és mindketten hatalmasat mentek, amivel nemcsak hogy megugrották a lécet, hanem azt magasabbra is tették. Rendkívül jól szórakoztunk a produkció ideje alatt, akárcsak a közönség.