Szabó Ádám bizonyítéka, hogy Tóth Andi gratulált neki a Sztárban Sztár döntőjében

not image

A T-800-as

2020. november 9. - 15:06

Sokan támadták Tóth Andit amiatt, hogy rendre nem gratulált a volt párjának, ami nem igaz, és maga a győztes is tagadta azt, hogy az egykori kedvese ne tette volna ezt meg.

Sokan támadták Tóth Andit amiatt, hogy rendre nem gratulált a volt párjának, ami nem igaz, és maga a győztes is tagadta azt, hogy az egykori kedvese ne tette volna ezt meg.

Kissé pikáns volt, amikor kiderült, hogy Andi és Ádám közvetlen a szakításuk után egy műsorban fognak szerepelni, ráadásul elejétől a végéig, mert mindketten szenzációsan teljesítettek, és ott voltak a döntőben.

A harmadik döntős Vastag Csaba volt, akinek igazán nem lehetett reális esélye a végső sikerre, így övé lett a bronzérem. Ezzel szemben Andi és Ádám fej-fej mellett haladtak, bár érdekes lett volna látni, hogy az óriási rajongótáborral rendelkező Curtis mire lett volna képes, ha nem hagyja ki szándékosan az elődöntőt, ami miatt jogi útra terelték az ügyet.

A rapper a döntőben már megjelent, és arra buzdította a követőit, rajongóit, hogy Ádámra szavazzanak. Ez is közrejátszhatott abban, hogy Szabó Ádám lett a befutó, bár egészen különleges produkciói voltak, különösen a döntőben.

Andit a zsűri közben „világsztárnak” nevezte, és Babett például szinte végig üvöltött az első döntős dal után, annyira a hatása alá került. Az énekesnő már a finálé előtt elmondta, szó sincs arról, hogy ez az „exek csatája” lenne, addig Tóth Gabi különleges sorokat fogalmazott meg Ádámról.

A Sztárban Sztárnak férfi győztese lett, és úgy tűnt, mintha Andi számított volna erre, aki néhány kommenttel ellentétben igenis gratulált a volt szerelmének. Ádám is igyekezte megvédeni őt, és tiszta vizet önteni a pohárba.

Tóth Gabi elmondta, mit tanított neki 2020

„Még mielőtt bármilyen összefoglalót és köszönetnyilvánítást írnék Nektek, ezt a videót kérlek nézzétek meg! Akinek nem inge, ne vegye magára, de légyszi ne bántsunk senkit amiatt, hogy gratuláltunk e egymásnak, vagy sem!”

„A videón a bizonyíték, Andi gratulált és én is viszont gratuláltam neki, szerintem minden a helyén volt és fair volt! Köszi a figyelmet! Később jelentkezem! Tsók!” – zárta rövidre Szabó Ádám, a nagy győztes.