Curtis mozgósítja a rajongótáborát a Sztárban Sztár döntőjére: elmondta, kire szavazzanak

not image

A T-800-as

2020. november 8. - 19:16

A magyar rapper mindenkit megkért, hogy szavazzon egy bizonyos emberre a Sztárban Sztárból, így lehetséges, hogy ennek a versenyzőnek könnyebb dolga lesz.

A magyar rapper mindenkit megkért, hogy szavazzon egy bizonyos személyre a Sztárban Sztárból, így lehetséges, hogy ennek a versenyzőnek könnyebb dolga lesz.

Curtis egy igen nagy ziccert hagyott ki, amikor úgy döntött, hogy nem megy el a Sztárban Sztár elődöntőjére. Lelki problémákkal küszködött, de azt tagadta, hogy újra a drogokhoz nyúlt volna. Nem bánta meg, hogy nem ment el egy héttel ezelőtt az eseményre, ugyanakkor elismerte, másképpen is kezelhette volna a helyzetet.

A TV2 nem sokkal később megerősítette, a történtek miatt jogi eljárást kezdeményez a szerződésszegés miatt, de ennek ellenére lehetőséget adnak a sztárnak a döntőben, igaz, csak a kiesettek között.

Curtis szinte biztosan ott lehetett volna a döntőben, mert kiderült, hogy hatalmas mennyiségben is szavaztak rá korábban. A TV2 szerint akár a finálét is behúzhatta volna. Állítólag több mint millió forintot kell majd fizetnie ezért a sztárnak, aki hivatalosan is az Újpest játékosa.

Magyarország egyik leghíresebb sztárja már egy ideje ott van a TV2 stúdiójában, és a sminkszobából jelentkezett be az Instagram oldalán keresztül. Hangsúlyozta, „mindenkinek” Szabó Ádámra kell szavaznia, még azoknak is, akik haragszanak rá az elmúlt héten történtek miatt.

Humorosan megjegyezte, ezeknek az embereknek kétszer kell szavazniuk Ádámra, és szerinte neki kell megnyernie a versenyt. Boldi ott ült mellette, aki szintén azt mondta, hogy az emberek Tóth Andi exére szavazzanak. „Aki teheti, akinek van rá affinitása, az Ádikára nyomjon egy zöld like jelet.”- mondta Curtis, aki a videó elején viccből azt mondta, kellene egy kis kölcsön számára a kötbért  miatt.

A döntő első perceiben Curtis szót kért, és élőben kért bocsánatot az előző héten történtekért, amit őszintén sajnál.