Szabó Ádám nyerte az idei Sztárban Sztárt, Tóth Andi a második

not image

A T-800-as

2020. november 8. - 22:04

Kiderült, hogy ki nyerte a Sztárban Sztár idei évadát egy igen pikáns finálét követően, hiszen Tóth Andi és Szabó Ádám maradtak ott ketten a színpadon.

Kiderült, hogy ki nyerte a Sztárban Sztár idei évadát egy igen pikáns finálét követően, hiszen Tóth Andi és Szabó Ádám maradtak ott ketten a színpadon.

Mindhárom döntős nagy és érdekes utat járt be a Sztárban Sztár döntőjéig. Tóth Andi egészen kiemelkedő volt, aki kissé félénken kezdett, majd sorra hozta az olyan produkciókat, amikre senkinek nem volt igazi válasza.

Minden túlzás nélkül Andi nemzetközi szinten énekelt, és a zsűri is azt mondta, a legnagyobb sztárok között lenne a helye. Ennél nagyobb dicséretet nem kaphatott volna, miközben a volt kedvese, Ádám is ott volt a mezőnyben, valamint a döntőben.

Andi azonban hangsúlyozta, erre az eseményre nem úgy tekintett, mint az „exek döntőjére”, miközben Ádám duett társa, Tóth Gabi szép sorokat fogalmazott meg róla, maximálisan támogatván őt a győzelem elérésében.

Kasza Tibi is hasonlóan tett, aki Andival lehetett együtt a színpadon, mint Déri Heni „beugrója” az „Ez annyira te” slágerben, bár azt hozzátette, hogy tőle kissé távol állnak a duettek. Mindenki sejtette, hogy Andi ennek a dalnak is egy új, egészen egyedi körítést adott, és nemcsak a hangjával, mert olyan szexi volt, hogy még a padló is izzott alatta.

Ádám sem hagyta magát, és szintén egy egészen kivételes produkcióval állt elő, míg Csabi egy igazi legendával, Dollyval szerepelhetett. A „Meghalok, hogyha rám nézel” című számot duettben adtak elő.

Gabirela Spanic hajmeresztő mutatványa a Dancing with the Starsban

Mindhárom döntős kiválóan, szinte tökéletesen kezdett, de Andi produkciója tűnt a legerősebbnek, a közönség szinte tombolt, a zsűri is csak kereste a szavakat. Aretha Franklint adta elő, míg Csaba a Depeche Mode karizmatikus énekeseként, addig Ádám harmadikként Conchita bőrébe bújt.

Miután Csaba egyértelmű harmadikként kiesett, Andi és Ádám, a volt pár maradt játékban. Már csak emiatt is pikáns volt a végjáték. Kettejük között dőlt el a cím sorsa. A TV2 a végeredmény előtt megerősítette, már lehet jelentkezni a Sztárban sztár leszek következő évadára, ami 2021-ben lesz. Az első évadot 2019 szeptembere és novembere között rendezték meg, mely Békefi Viktória győzelmével ért véget, aki fel is lépett a színpadon.

A végeredmény hihetetlenül szoros volt, de valakinek nyernie kellett! A győztes Szabó Ádám lett, aki azt mondta, büszke arra, hogy Andi az élete része volt. Mindenkinek köszönetet mondott, és barátokat szerzett ezen hosszú hetek ideje alatt.