Dollár
431,75 Ft
Euró
419,22 Ft
Font
467,61 Ft
Bitcoin
19,411 $

Így csuklyázik séta közben a 75 éves Stallone, aztán megsorozza a bokszzsákot (videó)

Fotó: Instagram/Sylvester Stallone
not image

Hujber Dávid

2021. július 19. - 20:47

Sylvester Stallone 75 évesen is kirobbanó formában van, sokan lehetnek, akik évtizedekkel fiatalabbak, mégsem tudnak hasonló formát mutatni, noha minden lehetőségük adott lenne rá.

Nemcsak a nők között vannak olyanok, akik bizonyítják, hogy a kor sok szempontból csak egy szám. Nyilván egy bizonyos szám felett már érezhetőek a korlátok, de ha fittek maradunk, odafigyelünk az egészséges életmódra, elképesztő dolgokat érhetünk el.

Soron kívül Kreml: Oroszország pénteken hivatalosan is annektálja a megszállt ukrán területeket

Sylvester Stallone nemcsak egy legendás színész, rendező, producer és forgatókönyvíró. Sokkal több annál, mert fiatalkora óta emberek milliót motiválja a filmjeivel, különösen a Rockyval, aminek tananyagnak kellene lennie az iskolákban.

Számtalan olyan mondat hagyta el már az 1946-ban született legenda száját, amik a mai napig nagy motivációt jelenthetnek. Egy igazán értékes emberről beszélünk, aki 1968 óta aktív, és mindent megtesz azért, hogy formában maradjon.

Nemrég ünnepelte a 75. születésnapját, előtte pedig az egyik edzésgyakorlatával sokkolta a világot. Voltak, akik kamu súlyra gyanakodtak, de szó sincs erről, a 75 éves Stallone messze megelőzi a korát, és brutálisan fitt.

Lapozó: 1 2