Ezt a tortát kapta a születésnapos Sylvester Stallone

Fotó: Instagram/Sylvester Stallone
not image

Hujber Dávid

2021. július 7. - 00:36

75 éves lett minden idők egyik legnagyobb mozis ikonja, Sylvester Stallone, aki egy különleges tortát kapott a családjától.

Sylvester Stallone abszolúte a legendák közé sorolható, és ezt a státuszt gyakorlatilag már az első Rocky filmmel elérte, ami a mai napig hatalmas klasszikus és kötelező darab. Az évtizedek alatt még nagyobb értéke lett, remek a mondanivalója és számos sportolót motivált már a karrierje során.

Ez csak a jéghegy csúcsa, hiszen a 75 éves Stallone más nagy filmekben is letette a névjegyét, mint például a Rambókban. Szintén egy olyan klasszikus, ami a hosszú évek alatt sem kopott meg, mai szemmel is különleges.

Stallone nemcsak színész, hanem rendező, producer és többszörösen kitüntetett forgatókönyvíró is. Gyakorlatilag a szakma a kisujjában van, mindent elért, amit csak lehetett, és még mindig aktív, ontja magából az akciófilmeket, hiába múlt el 75 éves.

Videón, ahogy Tóth Andi a tűző napon twerkel

1946. július 6-án született New Yorkban Michael Sylvester Gardenzio Stallone néven. Akkor még senki sem sejthette, hogy a filmtörténelem egyik legnagyobbja jött világra, aki 1985 és 1987 között Brigitte Nielsen férje volt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.