Dollár
397,04 Ft
Euró
418,84 Ft
Font
487,47 Ft
Bitcoin
17,155 $

Videón, ahogy Tóth Andi a tűző napon twerkel

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A fiatal énekesnő nagyon lazára vette a figurát ebben a forróságban, de neki még ez is jól áll, és a szettje sem gyenge.

Tóth Andi meghatározó figurája lett a médiának, a közösségi médiának, és a zeneiparnak. Egyre többen és többen beszélnek róla, hol negatívan, hol pozitívan. Egy biztos, mindig felvetődik valami miatt a neve.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Noha Andinak nem célja ez, a karaktere mégis arra sarkallja az embereket, hogy megállás nélkül beszéljenek róla, ugyanakkor az utóbbi időben sokakat állított maga mellé az új albumával, ami remekül sikerült.

Az ehhez készült dalokhoz klipeket is gyártottak, amik pedig szép megtekintéseket érnek el a YouTube-on. Nem kevés megtekintésről beszélünk, és ez is csak azt jelzi, hogy az embereket nagyon is érdekli Andi munkássága.

Ronaldo hamar kiesett az Eb-ről, a kockái azonban nem tűntek el a hasáról

Ez akkor is igaz, ha épp nem kedvelik őt, mégis megnézik a tartalmait, de olyat is találni, aki ugyan a karakterével nincs kibékülve, kedveli a hangját és szereti a számait. Nem egy sztárra jellemző ez a tulajdonság, és Andi beletartozik ebbe a körbe.

Lapozó: 1 2