Dollár
431,75 Ft
Euró
419,22 Ft
Font
467,61 Ft
Bitcoin
19,411 $

Nagyon komoly: így edz közel 75 évesen Stallone

Fotó: Instagram/Sly Stallone
not image

Hujber Dávid

2021. június 7. - 19:23

Minden elismerésünk a legendának, hatalmas erő van benne, és még 75 évesen is úgy képes edzeni, mint sokan mások messze fiatalabban sem.

Sylvester Stallone abszolút a legendák legendája, a mozi történetének egyik legnagyobb akciósztárja, aki számtalan nagy filmet hagyott az utókornak, melyekre mindig emlékezni fogunk. Személyes kedvencünk, így nem kérdés, hogy minden filmjét láttuk.

Soron kívül Kreml: Oroszország pénteken hivatalosan is annektálja a megszállt ukrán területeket

1968 óta aktív a szakmában, és joggal mondhatjuk, hogy évtizedek óta csúcson van, továbbra is Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb figurája, aki bőven 70 felett is képes hozni a kötelezőt, ráadásul nem is akárhogyan.

A következőhónap különleges lesz, hiszen Sly július 6-án ünnepli a 75. születésnapját, ami egy újabb jubileum lesz. Alapesetben azt gondolná az ember, hogy a hetedik „x” felett az ember már nem olyan aktív, de ez rá biztosan nem igaz.

Gáspár Evelin igazi sztárként: Gucci, ékszerek, hollywoodi mosoly

Imádjuk a róla készült videókat a konditermekből, amik megmutatják, hogy a kor sokszor valóban csak egy szám. Brutális, hogy mikre képes, még ennyi idősen is, és az edzések csak meghosszabbítják az életkorát.

Itt például két nagyobb tárcsát fogott meg, amikkel nemcsak felállt, de azokat ki is tartotta. Rendesen éghettek a vállizmai, megcsinálta, és 15 perc elteltével már több mint 274 ezren nézték meg a videóját.