Dollár
397,39 Ft
Euró
418,93 Ft
Font
488,09 Ft
Bitcoin
17,172 $

Gáspár Evelin igazi sztárként: Gucci, ékszerek, hollywoodi mosoly

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egészen csodálatos az a szelfi, amivel hétfő délelőtt köszönt be Gáspár Evelin, aki csak úgy ragyog, és ezt mos vehetjük ár szó szerint is.

Gáspár Evelin az elmúlt években valóban teljesen átalakult, és eldöntötte, hogy még egészségesebb életmódot fog élni, amit összekötött a sportolással. Olyannyira rákapott a mozgásra, hogy lassan nincs egy olyan nap sem, amikor ne edzene.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Ezzel nemcsak magának mutat példát, hanem azoknak a követőknek is, akik kíváncsiak a tartalmára. Rövidesen 170 ezren követhetik az Instagramon, és nem kizárt, hogy még idén meglesz neki a 200 ezer követő.

Sőt, erre akár mérget is vennénk, már csak a Survivor miatt is, aminek a forgatásáról nemrég tért haza. Egy ilyen nagy műsor mindig sokat dob az adott közösségi oldal követőszámán, mivel rengetegen figyelik az eseményeket a televízióban.

Összecsapott egymással Floyd Mayweather és a világhírű YouTuber, Logan Paul (videóval)

Evelin a visszatérése óta ismét nagyon aktív, és csak úgy szórja a szexibbnél szexibb tartalmakat. A Baywatch stílusú fotózás nagyot szólt, remek képek készültek róla, és láthatjuk, hogy milyen jó formában van.

A sportos stílus mellett az igazi elegancia is jól áll neki, és azt kell mondjuk, hogy ezekben a szettekben szintén egészen különleges. Most például úgy kívánt boldog hetet a követőknek, mint egy igazi sztár.