Dollár
428,62 Ft
Euró
421,03 Ft
Font
477,52 Ft
Bitcoin
19,378 $

Ekkora a bicepsze a 74 éves Stallone-nak, nagyon komoly

Fotó: Instagram/Sylvester Stallone
not image

Hujber Dávid

2021. június 24. - 11:02

Az „elég komoly” nem kifejezés, ráadásul egy 74 éves emberről beszélünk, aki a kora szerint egy idős úrnak tekinthető, mégis csúcsformában van.

Sylvester Stallone valójában már inkább 75 éves, mivel július 6-án lesz a születésnapja, de javarészt csak az arcán látni az öregedést, mivel abszolúte csúcsformában van, nem akarja elengedni magát, és folytatja az edzéseket.

Soron kívül Orbán: jön a gyármentőprogram és már dolgoznak a munkahelyvédelmi akcióterven

Két héttel ezelőtt egy olyan videót oszthattunk meg róla, ami az egész bulvársajtót bejárta, szerte a világon. Hiába közel 75 éves, még mindig hatalmas formát mutat, és nemigazán számít számára, hogy mekkora súlyokkal dolgozik,

Gondolunk itt elsősorban arra, hogy nem engedte el a nagyobb súlyokat, és az a bizonyos videója már közel 5 milliós megtekintésnél jár. Rengeteg dicséretet kapott, ami csak tovább motiválhatta arra, hogy folytassa.

Sebestyén Balázs Szalainak is üzent a nagy Eb-meccs után

Még mindig aktív a filmiparban, és noha már nem vállal olyan durva akciójeleneteket, mint korábban, rendesen kiveszi a részét a forgatásokból, pedig már rég megtehette volna, hogy visszavonul, de ő folytatja.

Lapozó: 1 2