Sebestyén Balázs Szalainak is üzent a nagy Eb-meccs után

Fotó: Szalai Ádám a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a müncheni Allianz Arénában 2021. június 22-én. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Münchenben lép pályára Németország ellen június 23-án. MTI/Kovács Tamás
not image

Takács Petra

2021.június.24 - 07:24

Balázs is rendkívül büszke a magyar válogatott teljesítményére, akik maximálisan megérdemelték volna a továbbjutást az Európa-bajnokságon.

Szinte karnyújtásnyira voltunk attól, hogy ott legyünk az Eb következő körében. A szerda este ideje alatt nem egyszer változott a csoport sorrendje, és hosszú ideig vezettünk. Nagyon nagyot játszottak Marco Rossi fiai, akik kivétel nélkül kitették a szívüket a pályára.

Sok millió magyar figyelhette az eseményeket, hiszen a tét óriási volt, történelmi léptékekben mérhető. A német válogatott semmivel sem volt jobb azon az este, és ha megnézzük a többi mérkőzést, akkor is azt lehet mondani, hogy a magyar válogatott továbbjutást érdemelt volna.

Rossi büszkén nyilatkozott, bár hozzátette, csalódott a helyzet miatt. A rivális szövetségi kapitány is elismerte a magyarok teljesítményét, és nem sokkal a lefújást követően Orbán Viktor miniszterelnök ugyancsak reagált.

A hazai sztárok is kihasználták a lehetőséget, hogy a válogatotthoz szóljanak, így tett a televíziózás és a rádiózás egyik legismertebb tagja, Sebestyén Balázs. „Jó volt magyarnak lenni ebben a két hétben! Drukkolni, örülni, kiabálni, nevetni, szurkolni!” – kezdte a posztjában.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.