Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

Stallone egy év után találkozott újra a Terminatorral

Fotó: Instagram/Sylvester Stallone
not image

Hujber Dávid

2021. július 10. - 09:27

Több mint egy év telt el a legutóbbi találkozásuk óta, így természetesen nagyon örültek egymásnak, és immáron mindketten oltottak.

Stallone és Schwarzenegger abszolúte egy generáció, mindössze két év van közöttük. A Rambo és a Rocky filmek sztárja az idősebb, aki nemrég ünnepelhette a 75. születésnapját. A nagy eseményen az összes lánya ott volt, és tortát ajándékoztak neki.

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

A világsztár, aki közvetlen a második világháború után látta meg a napvilágot New Yorkban, egészen fantasztikus korszakokat láthatott. Gondoljunk bele, még az 50-es évekre is tisztán emlékezhet, amikor gyerekként szaladgált az utcákon.

Ezután jöhetett a szintén különleges 60-as és 70-es évek, majd a számára is meghatározó 80-as. Akkor már abszolúte világsztár volt, akárcsak az Ausztriából kitörő Schwarzenegger, aki szintén hatalmas karriert futott be.

Kim Kardashian egy falatnyi bikiniben mutatta meg magát

Sokáig egymás riválisai voltak a filmvásznon, de mindketten legendák lettek, és olyan filmekben játszottak főszerepet, amik az idők végezetéig klasszikusok maradnak. Évtizedek óta jó a kapcsolat közöttük, korábban gyakran találkoztak, és vendégelték meg egymást.

Lapozó: 1 2