Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

Kim Kardashian egy falatnyi bikiniben mutatta meg magát

Fotó: Instagram/Kim Kardashian West
not image

Hujber Dávid

2021. július 10. - 03:14

A Kardashian-család leghíresebb tagja ezúttal sem aprózta el a dolgot, és egy falatnyi bikiniben jelent meg, már ami az alsó részt illeti.

Most, hogy elkezdődött a bikiniszezon, és az emberek tömegével mennek strandra, a partokra, úgy tűnik, mintha kevesebb lenne az egyrészes fürdőruhát hordó nő, mint tavaly. Legalábbis eddig ezt tapasztaltuk a különböző helyeken, ami érdekes.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

Ennek is fürdőruhának is megvan a maga különlegessége, és rendkívül divatos tud lenni, bár vannak, akik a kétrészesre esküsznek, hogy a lehető legjobban tudjanak lebarnulni. Az egyrészes szett igazi előnye, hogy sokszor el lehet takarni vele a felesleges kilókat.

Szóval mindkét verzió mellett vannak érves, és vannak, akik először bikiniben napoznak, és amikor már kellőképpen lebarnultak, kétrészesre váltanak. Sok új darab került a piacra, de ez szinte minden szezonban így van.

Szexi bikiniben jetskizett Ronaldo szerelme

Kim Kardashian egyenesen diktálni képes a divatot, többek között a bikinik területén is. Számtalan modellt láthattunk már rajta, melyek között igazán különleges darabok is voltak. Ebből mutatott be nemrég egy újabbat magán.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.