Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,38 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,33 Ft
Bitcoin
65,928 $

Skócia edzője ideges, szerinte büntetőt kellett volna rúgniuk a magyarok ellen

Steve Clarke 100%-osan biztos abban, hogy büntetőt kellett volna rúgniuk a magyar válogatott ellen az utolsó csoportmeccsen az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Több mint drámai módon ért véget a Skócia-Magyarország mérkőzés, melynek ideje alatt Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett. A Ferencváros támadója az ütközés közben elvesztette az eszméletét, majd röviddel ezután kiderült, eltört az arccsontja, ami miatt azonnal kórházba kellett szállítani.

Szerencsére stabil az állapota, viszont mivel több arccsontja is eltört, operációra szorulhat. Jó hír, hogy csigolyasérülésről nem számoltak be, így várhatóan teljesen felépül és újra játszhat, de most egy hosszabb kihagyás várhat rá. Többek között Szoboszlai Dominik is szinte sokkot kapott, amikor meglátta a társát, és igyekezett minél gyorsabban segítséget kérni hozzá. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Ami pedig a skótokat illeti, Steve Clarke szövetségi kapitány biztos abban, hogy egy 100%-os büntetőt vettek el tőlük, amikor Willi Orbán lerántotta a játékosát, a kiugró Armstrongot. Erről erősen megoszlanak a vélemények, ahogyan arról is, mennyire volt szabálytalan a németek első találata a magyarok ellen.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Vannak más szavaim is, de azokat nem szeretném használni. Talán jobb lenne csak európai bírókkal nekivágni egy Eb-nek, de a VAR európai volt, viszont minek van, ha ilyenkor nem hívják ki a bírót” – fogalmazott a skót szakember, aki szerint „egygólos meccs volt”, melyet domináltak, mert náluk volt a labda, igaz, sok helyzetük nem volt. „Ilyen vereség után idő kell, hogy ezt feldolgozzuk. Most két gólt szereztünk, legutóbb csak egyet.”

Clarke úgy vélte, csapata mindent beleadott, az erőfeszítéssel nem volt gond. „Nagyon jó riválissal játszottunk, félóra után tudtuk, a végén fog eldőlni az összecsapás. A végén kinyíltunk és sajnos nem jutottunk tovább. A két csapat között nem volt különbség” – összegzett Clarke.

A csoportkör végén hatból a négy legjobb harmadik jut tovább, jelenleg a magyarok három ponttal és mínusz hármas gólkülönbséggel állnak, legkorábban kedden, legkésőbb szerdán derül ki, hogy ez elég-e a továbbjutáshoz.

Liner/MTI

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Magyar Péter tagadja, hogy vezetőnek és politikusnak készült volna

Magyar Péter most azt állítja, vezetőnek és politikusnak sem készült, amiben sokan kételkednek, látván azt, hogyan építette fel magát.