Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,12 Ft
Euró
378,95 Ft
Font
442,13 Ft
Bitcoin
44,183 $

Videón a Newcastle történelmi 8-0-s győzelme az angol bajnokságból

Sok kritikát kapott a Newcastle az idei rajtja miatt, most azonban egy laza 8-0-val üzentek, ráadásul idegenben.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Premier League mezőnye is pályára lépett az elmúlt hétvégén, és remek mérkőzéseket kaptunk. Szoboszlai vezetésével megint nyert a Liverpool, addig a rivális Arsenal és a Tottenham nem bírt egymással.

A Chelsea pedig ismét kikapott hazai pályán, és a 14. helyről várják a folytatást 5 ponttal 6 fordulót követően. Pochettino irányításával Lampard szintű mélységekben van a csapat, így ha nem változik a helyzet, megint edzőcserére kerülhet sor. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

A Newcastle rajtja sem volt túl acélos, akárcsak a BL-visszatérésük. Még mindig csak a 8. helyen állnak 9 ponttal, viszont legutóbb történelmet írtak a Sheffield United otthonában, mert 8 gólt szereztek.

Tették ezt úgy, hogy nem voltak emberelőnyben, és a vezetést csak a 21. percben szerezték meg. Longstaff nyitotta a sort, és akkor még senki sem tudhatta, hogy mekkora pofon lesz a vége, elképesztő pillanatokon van túl a csapat.

Burn a 31. percben duplázta meg az előnyt, majd pár perccel később Botman 0-3-ra módosította az állást. Rajtuk kívül még Wilson, Gordon, Almiron, Guimaraes és Isak iratkozott fel a gólszerzők listájára.