Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Az autópályán videózták le a Real Madrid legendáját a Mercedesével

Sergio Ramos láthatóan jó kedvű volt, és semmi problémája nem volt azzal, hogy kiszúrták az autópályán, ahol egyedül vezetett a Mercedesével.

Fotó: EPA/Ballesteros
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sergio Ramos egy igazi legenda, akit sokan szeretnek, de már ő is a 38. születésnapjára készülhet. Március végén tölti be a 38. életévét, amivel egyre közelebb és közelebb kerül ahhoz, hogy visszavonuljon. Furcsa ebbe belegondolni, pedig mintha csak tegnap lett volna, amikor a Sevillától a Real Madridhoz igazolt 2005-ben.

Világsztárrá, legendává nőtte ki magát az évek alatt, közben nagy családot alapított, és egy gyönyörű nő mellett élheti az életét. Cristiano Ronaldóhoz hasonlóan odafigyel a megjelenésére, és fitten tartja magát. Ez a futballkarrierje után sem lesz másképp, és még az sem elképzelhetetlen, hogy edző válik belőle. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Most, hogy lassan 38 éves lesz, talán már nincs messze a visszavonulása. Jelenleg a Sevilla játékosa, viszont egészen más célokért kell küzdenie, mint a Madriddal, akik vezetik a bajnokságot. Ramos azonban így is jókedvű, keményen edz, és igyekszik sok időt eltölteni a családjával, akik a legfontosabbak számára.

Sergio mindig is nyitott volt a rajongók felé, mert tudja jól, mit jelent rajongani valakiért. Sokszor állt már meg nekik, hogy aláírást adjon, vagy közös fotót készítsenek vele, ami egy idő után azért teherré tud válni. A Real Madrid egykori csapatkapitánya azonban nem panaszkodik, sokkal inkább élvezi az életet.

Legutóbb az autópályán szúrták ki, ahogyan a Mercedesével hajtott. Kedvesen reagált, amikor látta, hogy videózzák, majd a gázra lépett, és elhúzott az autós elől. Egy újabb kedves jelenet a világsztárok világából, mert ők is emberek, és szerencsére sokan nyitottak, nem zárkózott személyiségek.