Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Schobert Norbi Jr. igazi álomhelyről jelentkezett be (fotók)

Schobert Norbi Jr. is szeret utazni, rengeteget utazott már a gyerekkora óta, köszönhetően a szüleinek.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert Jr.
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi és Rubint Réka, amikor csak tehetik, közösen nyaralnak. Így volt ez Thaiföldön is az év végén, valamint az év elején, mert több mint 20 napot töltöttek el Ázsiában, ahol ugyan edzettek, ez most nem arról szólt. Sokszor a táboraik miatt utaznak külföldre, így volt ez pár héttel ezelőtt is, amikor Omán felé vették az irányt.

Norbi nem győzi hangsúlyozni, hogy milyen szerelmes Rékába, talán jobban is, mint régen. Nem aludt ki bennük a tűz, és ezzel példát mutatnak a gyerekeiknek, akik közül ketten már fiatal felnőttek, és kapcsolatban élik az életüket. Ez számukra sem túl egyszerű, mert ismert emberként sok támadást kapnak. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

A Schobert-család mindig is megosztó volt, és ez aligha fog változni. Ezzel együtt kell élniük, viszont az igencsak szembetűnő, hogy Norbi Jr. kezeli a legjobban a kritikákat, amikre nem reagál, vagy ha mégis, frappánsan teszi ezt. Egy vitába sem ment még bele, és a Farm VIP-ban ugyanez volt rá jellemző, amit 17 évesen nyert meg.

Azóta a Sztárboxot is megjárta, rátalált a nagy szerelem, és az a tervük a fiataloknak, hogy közösen kezdjenek új életet Miamiban. Norbi amiatt is folytatja a bokszolást, hogy ösztöndíjjal kerüljön ki az államokba, amivel nem kevés pénzt spórolhatna meg magának és a családjának, milliókról van szó.

Jelenleg pedig távolabb tartózkodnak Magyarországtól, a szokásos év eleji síelésükre mentek. A táj önmagáért beszél, minden adott ahhoz, hogy jól érezzék magukat, és Schobert Lara is a családdal tartott, aki Ázsiában nem volt ott, inkább a párjával maradt Magyarországon. A család Salzburgba utazott, hogy lásson egy kis havat és síeljenek a hegyek között.

Bejelentették az RTL+ Bajnokok Ligája csapatát, ők a műsorvezetők

Mint ismeretes, a következő szezontól már az RTL+ lesz az UEFA Bajnokok Ligájának otthona.