Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Schobert Norbi életműdíjat kapott, Rubint Réka megint tarolt

Schobert Norbi büszkén mesélt arról, hogy Rubint Réka már vagy tizedik alkalommal lett az év női prezentere, míg ő életműdíjat kapott.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Schobert Norbi izgatottan várta a vasárnap estét, mert egy nagy eseményre voltak hivatalosak. Schobert Lara is velük tartott, míg odahaza Schobert Norbi Jr. és szerelme pizzát sütöttek, közösen Norbi és Réka legkisebb fiával, Zalánnal. Norbi büszkén számolt be arról, hogy Réka megint tarolt, míg ő életműdíjat vehetett át.

„Tudom, nem sajtóhír. Túl pozitív. Ezért csak Nektek mesélem el. Réka már vagy tizedszer az év női prezentere, mert a követők, résztvevők, fellépések száma, amivel nem lehet mit kezdeni.” – kezdte a posztjában Norbi nagyon büszkén, akinek nincs fontosabb személy az életében a feleségénél, Rékánál. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Norbi hangsúlyozta, Réka keményen dolgozik ezért, addig ő az életműdíjára is büszke, amit az elmúlt 20 évért kapott. Elmondása szerint ebből virágzik a piac, addig ő nem, ugyanakkor mindez nem bántja. „Keményen melózik érte. Én pedig életműdíjat kaptam olyan 20 éves újításokért, amiből a piac virágzik – csak én nem – de ez se baj, mert az egészség eljut mindenkihez.”

„Csak néhány visszaemlékezés. Ti emlékeztek rá? 1998. Az első túlsúlyosakat célző videóm a Duci Tréning, ch csökkentett étrend melléklettel. 2002. Az első haza ch csökk étel házhoz szállítás a Food Express-el. 2004. Az első hazai ch csökk fitnesz program könyvmegjelenése, a Norbi Titok. 2005. Az első hazai hozzáadott cukrot nem tartalmazó túró rudi megjelenése a Mizó által. 2005. Az első hazai ch csökkentett lisztkeverék, tészta, prézli, pékáru megjelenése a Kaposmérői Kenyérgyár által.

„2005. Az első hazai hozzáadott cukrot nem tartalmazó ketchup és majonéz megjelenése az Univer által. 2006. Az első hazai hozzáadott cukrot nem tartalmazó jégkrém és pálcikás jégkrém megjelenése a Ledo által. 2006. Az első hazai hozzáadott cukrot nem tartalmazó táblás tejcsoki és zselés szaloncukor megjelenése a Bonbonetti által. 2008. Az első hazai ch csökkentett pékség hálózat indítása 64 üzlettel. 2011. Az első hazai ch csökkentést célzó, sikeres klinikai vizsgálat indítása a Szent Imre Kórházban. Sok mindent tudnék még mesélni, de egy korszak véget ért. Jön a következő! Te emlékszel ezekre?”

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.