Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Schobert Norbi Jr. az édesapjáról: egy évig nem igazán volt önmaga

Mint mondta, apját igazán szereti, ezáltal borzasztó nehéz volt látni a leépülését az agyvérzése után.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert Jr.
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ifjabb Schobert Norbi nemrégiben interjút adott, amelynek során arról beszélt, mennyire fontos neki a családja. Úgy érzi, szívósságát az édesanyjától örökölte, aki mindig sokat dolgozott, mégsem mutatta, hogy fáradt lenne. Míg édesapjáról azt mondta, nem mindennapi tekintélye volt a gyerekei előtt. Sőt, ha felemelte a hangját, egyből vigyázzba álltak előtte mind a hárman. „Apukám nagyon jól tudott irányítani” – kezdte.

„Ha azt mondta, hogy ezt csinálom, akkor én azt csináltam. Mindkét szülőm iránt megvolt és megvan bennem a maximális tisztelet” – nyilatkozta a Kiskegyednek. Aztán amikor édesapja két és fél éve agyvérzést kapott, mindannyian nagyon megijedtek, rettegtek a legrosszabbtól. „Amikor apa a szívével volt kórházban, még kicsik voltunk, nem igazán értettük, hogy nagy a baj. Azonban amikor 2021-ben agyvérzést kapott, attól rettegtünk, hogy elveszítjük” – emlékezett vissza. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Elmondása szerint ő az internetről tudta meg, hogy mi történt, mert éppen táborban volt. „Jöttek velem szembe a társaim, és elmondták, hogy nagyon sajnálják, ami történt. Nekem pedig fogalmam sem volt semmiről” – mondta, hozzátéve, hogy az agyvérzésből lépésről lépésre tudott csak kigyógyulni az édesapja. „Napközben teljesen jól beszél, estére azonban kicsit elfárad a kommunikációs központ. Egy évig nem igazán volt önmaga” – magyarázta Norbi.

„Ott ült a szülinapomon, de mégsem ő volt. Ott ült szótlanul, és nem az az ember volt, akit én az évek alatt megismertem. Nagyon megijedtem, mert ott volt az az ember, akit én mindenkinél jobban szeretek, aki a családom tagja, és látnom kellett a leépülését” – fogalmazott. Szerencsére apja ma már sokkal jobban van, így a család is megnyugodhatott, életük lassan kezd visszatérni a régi kerékvágásba. Nemrég pedig nagy eseményt ünnepeltek együtt.

Mint azt korábban megírtuk, Schobert Norbert a Gundel étteremben ünnepelte 53. születésnapját, amelyről több fotó és videó is készült. Azok alapján elmondható, hogy mindenki nagyon jól érezte magát, csodás pillanatokban volt részük. Előtte pedig Kubában nyaralt a család, ahol mindannyian nagyon boldog voltak, egy nap talán még vissza is térnek Havannába. Bár Schobert Lara ezúttal nem tartott velük, így nem volt teljes a kép.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.