Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Schobert Lara és Rubint Réka káprázatosan néztek ki az Alakreform bálon (fotók)

Rubint Réka lánya is nagy formában van, aki csak úgy ragyog a szerelmétől, csinosan öltöztek fel a nagy bálra.

Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi egy ideje magához képest messze inkább a háttérből figyeli az eseményeket. Az élete részben átalakult, talán kevesebb stressz is éri, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek új tervei.

Norbi legutóbb a Holdaraszállás kapcsán is elmondta a saját véleményét, de Rácz Jenő elődöntőjén szintén ott volt a Sztárboxban. Keményen odaszólt Istenes Bencének, nem hagyta szó nélkül a nagy mérkőzést. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

Szerencsére azóta Jenő és Bence kibékültek, bár azt nehéz elképzelni, hogy barátok lesznek a jövőben. A The Voice műsorvezetője megemlítette, örülne egy visszavágónak, ám ez még nagyon a jövő zenéje.

Norbi is a családjára koncentrál elsősorban, ők a legfontosabbak számára, és nem lehetett kérdés, hogy ott lesz a 2023-as Alakreform bálon. Több híresség is tiszteletét tette az eseményen, Rácz Jenő és felesége, Dóri is.

Természetesen mindenki megadta a módját a megjelenésnek, látványos szetteket láthattunk. Rubint Réka és Schobert Lara is csak úgy ragyogott, aki tisztázta, ott szeretne lenni a versenyzők között a következő Sztárboxban.