Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,055 $

Sarka Kata sportosan is elegáns

Sarka Kata a legtöbb esetben elegánsan öltözködik, de amikor sportos, akkor is ugyanez jellemző rá, nem tud hibázni.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Sarka Kata fitt életmódot él, párosítva ezt az egészséges táplálkozással, amivel sokak számára mutat példát. Háromgyermekes édesanyaként még inkább oda kell figyelnie erre, de ez sokkal inkább természetes az életében, mint kihívás. Sport nélkül talán rosszul is érezné magát, annyira hozzászokott a rendszeres testmozgáshoz.

Azok, akik figyelemmel követik Kata életét az Instagramon keresztül, tudhatják, hogy a konyhában is otthonosan mozog. Nem egy finom süteményt, édességet készített már, melyek láttán rögtön megjön az ember étvágya. Ezeket az ételeket is el lehet készíteni egészséges formában, anélkül hogy lenne benne például cukor. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Szerencsére olyan világot élünk, amiben az internet segítségével pillanatok alatt megnézhetjük az adott receptet. Szinte végtelen lehetőségünk van erre, és Kata is minden valószínűség szerint él ezzel az opcióval. Közben folytatja az edzéseket, topformában várja a tavaszt, az igazán jó időt, ami talán már nincs is olyan messze.

Bizonyos időközönként az USA-ban töltődik fel, Miamiban nem egyszer járt már, ahol szintén sokat sportol. A magasabb páratartalom és a meleg időjárás miatt más kihívások várnak rá a part mentén, de ez sem jelent számára problémát, ahogyan az sem, amikor hidegben, esőben kell futnia idehaza, ha épp rossz az idő.

Kifogásokat sem keres, sokkal inkább a fejlődés híve, amivel megint csak példát mutat a saját, és más generációk előtt is. Érdemes követni őt a közösségi médiában, a szettjeit is jól rakja össze, most épp egy sportosabb megjelenést választott magának, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg korlátozott ideig.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.