Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Mióta itt jártál:

Sarka Kata már a 19. edzésnél jár ebben az évben (fotóval)

Ezúttal is a Margitszigetről jelentkezett be Sarka Kata, aki már 19 edzésnél jár idén, ami igencsak jó teljesítmény.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Sarka Kata fittségét nem kell magyarázni, abszolúte sportos életmódot él, és sportolóként is tekinthetünk rá. Megállja a helyét ez az állítás, mert egy héten többször is sportol, komolyan veszi az edzéseket. Nem egy profi sportoló vehetne példát róla, ugyanis háromgyermekes édesanyaként is mindent kihoz a formájából.

Ezek igen erős eredmények, és Kata szerencsére nem sérülékeny, de biztosan vagyunk benne, hogy a regenerálódásra is maximálisan odafigyel, akárcsak a helyes táplálkozásra, és így tovább, mert ezek mind fontos dolgok. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

Fontosak, legyen szó egy 20-as, vagy egy 30-as éveiben járó nőről. Nyilván a szervezet is változik, nem mindig reagál ugyanúgy, de ha nem hagyunk fel a sportolással, a 40-es és az 50-es éveink is nagyon erősnek lehetnek. Katának ráadásul kiváló génjei vannak, nemigazán látni rajta az öregedés jeleit, odafigyel magára.

A futás továbbra is az egyik nagy kedvence, és noha még mindig az év elején járunk, máris jó pár kilométert futott. A szombati időjárás meglehetősen kellemes volt egy kis futáshoz, és Katáék ezúttal is a Margitszigetet választották. Budapest egyik legszebb helyszíne futáshoz, ahol mindig nagy a nyugalom, és kényelmes a futópálya.

Kata ráadásul már 19 edzésnél tart idén, ami rendkívül erős teljesítmény, és ezek nemcsak szimpla átmozgatások. Bokszedzéseken is részt vett, ami teljesen más területeken erősít, és ennek is hasznát veheti a sikeres üzletasszony és médiaszemélyiség. Ha kíváncsi vagy Kata aktuális formájára az új edzőszettjében, akkor csak kattints erre a linkre.